Görüş Bildir
Haberler
Senin İçin Aşk Mevsimi Hangisi?

Senin İçin Aşk Mevsimi Hangisi?

Aşk, yeryüzündeki en karmaşık ama en güzel duygulardan biri. Tamam kabul, aşkın mevsimi yoktur ama senin için aşk hangi mevsim olabilir?

Öğrenmek için haydi teste!

1. Başlıyoruz! Aşkı şu hislerden hangisine yakın görüyorsun?

2. Sana göre bir insan ömrü boyunca kaç kez aşık olur?

3. Şu davranışlardan hangisi sana romantik geliyor?

4. Sevdiğin kişi ile geçireceğin şu anılardan hangisi seni mutlu eder?

5. Sen aşkını nasıl ifade ediyorsun diye sorsak?

6. Diyelim ki hayatına biri girdi ve senden uzak bir şehirde yaşıyor. Onun için uzuuun bir yol çekmen gerektiğinde bu yolu çeker misin?

7. Son soruya geldik! Aşık olduğun kişi ile ilgili ne varsa saklar mısın?

İlkbahar!

Senin için aşkın mevsimi kesinlikle ilkbahar olmalı! Doğanın uyanmaya başladığı, kuşların cıvıl cıvıl öttüğü, soğukların yerini serin ve tatlı bir havaya bıraktığı ilkbahar mevsimi senin için tam da aşkın mevsimi! Etrafta mis gibi çiçek kokuları, insanın hem gönlünü hem de ruhunu açan cinsten. 

İlkbahar senin için aşkın mevsimi ancak Şirin ve Ali Yaman için aşk mevsimi hangisiydi? Bunun cevabı bu testte değil, 2 Şubat'ta vizyona girecek olan Aşk Mevsimi filminde!

Yaz!

Havalar sıcacıktır, karpuz kabuğu denize düşer ve herkes sıcak yaz günlerinin tadını çıkarır... Senin için aşkın mevsimi; iç ısıtan güneşin tepede olduğu, serin akşamları olan ve herkesin içinin kıpır kıpır olduğu yaz mevsimi! 

Yaz senin için aşkın mevsimi ancak Şirin ve Ali Yaman için aşk mevsimi hangisiydi? Bunun cevabı bu testte değil, 2 Şubat'ta vizyona girecek olan Aşk Mevsimi filminde!

Sonbahar!

Sıcak havaların yerini ılık akşamlara bıraktığı ve etrafın dökülen yapraklarla donatıldığı sonbahar mevsimi senin için aşkın mevsimi! Kasımda aşk başkadır diye boşuna dememişler; sen sonbaharda aşkı dibine kadar yaşıyorsun! 

Sonbahar senin için aşkın mevsimi ancak Şirin ve Ali Yaman için aşk mevsimi hangisiydi? Bunun cevabı bu testte değil, 2 Şubat'ta vizyona girecek olan Aşk Mevsimi filminde!

Kış!

Her ne kadar pek çok insan için kasvetli bir mevsim olsa da kış mevsimi senin için aşkın mevsimi diyebiliriz! Sen kış soğuğuyla başa çıkarken aşkın ateşini kullanıyor ve aşk ile her yeri ısıtıyorsun. Kalbindeki aşk seni ve aşık olduğun kişiyi ısıtmaya yetiyor da artıyor bile. 

Kış senin için aşkın mevsimi ancak Şirin ve Ali Yaman için aşk mevsimi hangisiydi? Bunun cevabı bu testte değil, 2 Şubat'ta vizyona girecek olan Aşk Mevsimi filminde!

Aşk Mevsimi 2 Şubat’ta sinemalarda!