Görüş Bildir
Haberler
Senin Dekorasyon Tarzını Analiz Ediyoruz!

Senin Dekorasyon Tarzını Analiz Ediyoruz!

Enza Home
12.05.2023 - 10:09

Evini zevklerine göre dizayn ettiğinde orası artık bir ev değil, gerçek bir yaşam alanı olur. Çeşitli parçalarla dizayna başlayarak küçük dokunuşlar ile beraber hem stilini hem de kendi tarzını yaşam alanına yansıtmış olursun. Bu testimizde seçeceğin yanıtlara göre dekorasyon tarzını biraz konuşacağız!

Hazırsan teste geçebiliriz!

1. Hadi başlayalım. Temelde iki insan tipi vardır. Peki seni tanımlayan hangisi?

2. Tarzına gelelim şimdi. Hangisi senin tarzını görsel olarak daha iyi betimliyor?

3. Dekorasyon demek renk demek aslında. Peki sen hangisini daha çok tercih edersin hayatında ya da evinde?

4. Malzemelerin ruhu vardır, ve bulunduğu ortamı değiştirirler. Senin dekorasyon tarzında hangi tür malzemeler daha ağır basar?

5. Biraz da görsel ilerleyelim. Hangi görsel sana görür görmez ilham verdi?

6. Evde soft ve mükemmel bir akşam hayal et şimdi. Hangisi bu hayalini süslüyor?

7. Geldik son soruyaaaa. Söyle bakalım nerede yaşamak seni daha çok mutlu ederdi?

Swan'sin!

Swan'sin!

Verdiğin cevaplara göre senin dekorasyon tarzın: Swan! Sen bi' kere modern tasarımların insanısın! Modası geçmiş şeyler pek senlik değil. Çünkü sen an'a odaklısın. Akıştasın yani 😎 Renkli bir yaşantı, eğlenceli bir hayat ve bol bol sevgi... 

Bu tarza elbette Swan yakışır! Modern ve ergonomik tasarımıyla Uluslarası Tasarım Ödülü German Design Awards sahibi Swan Koltuk özgün, fonksiyonel ve estetiği bir arada sunuyor. Dekorasyon tarzını evine yansıtan Swan koltuk takımını incelemek için hemen tıkla!

Canton'sun!

Canton'sun!

Verdiğin cevaplara bakacak olursan sen Canton'sun! Sakinlikte ve dinginlikte huzur bulan, doğa ile bütünleşen ve natural renklerle evini dekore etmek isteyen birisisin. Natural renkler tam da senin doğana hitap ediyor. Seni rahatlatan aktivitelerden biri de kitap okumak. E bu tarzda dekore edilmiş bir ortamda kitap okunmaz mı! 📚

Bu tarza elbette Canton yakışır! Eşsiz ve yalın tasarımıyla görür görmez aşık olacağın Canton koltuk, deneyimleyen herkese muhteşem bir konfor sunuyor. Dekorasyon tarzını evine yansıtan Canton koltuk takımını incelemek için hemen tıkla!

8.