Görüş Bildir
Haberler
Senin Aşkın Hangi Felsefe Akımına Benziyor?

etiket Senin Aşkın Hangi Felsefe Akımına Benziyor?

Taner Bayram
27.03.2017 - 21:24

Hepimizin bir hayat tarzı, bir dünya görüşü ve bir aşk anlayışı var. Bu görüşler kimi durumlarda felsefi görüşlere de denk düşebiliyor elbette. Bakalım sen şu ana kadar fark etmemiş olsan da, senin aşk anlayışın hangi felsefî görüşe karşılık geliyor? Testi çöz öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evet, bir içki seçip keyifle başlayalım testimize!

2. Peki, zor bir soruyla devam edelim. Senin için hayatın anlamı ne?

3. Evet, gelelim keyifli bir soruya: Hangi Hollywood ünlüsü ile beraber olmak istersin?

4. Pekiii, ünlü sevgilin ile evlenmeye karar verdin. Balayına nereye gitmek istersin?

5. Senin için bir ilişkideki en önemli değer ne peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çerçeveletip duvara asacağın bir alıntı seçer misin lütfen?

7. Hafta sonu film keyfi var: Haydi kendine bir film seç!

8. O zaman söyle aşkı nasıl tanımlarsın?

9. Son olarak para senin için ne kadar önemli?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen platonik bir âşıksın!

Sen platonik bir âşıksın!

Sen bir idealistsin! İnsanlar senin biraz hayalperest olduğunu düşünüyorlar ancak, sen bu hayatta her şeyin idealinin olduğunu bilecek kadar zekisin. Senin için kavramlar, fikirler, düşünceler çok büyük önem taşıyor. Gündelik gerçeklikleri, sınırlamaları asla kabul etmiyorsun. Bunu aşk ve ilişki hayatına da taşıyorsun şüphesiz. Senin için ilişki ya tutkulu ve ideal olmalı ya da hiç olmamalı. Bu yüzden sen tam anlamıyla platonik bir âşıksın!

Sen gerçekçi bir âşıksın!

Sen gerçekçi bir âşıksın!

Sen gerçekçi bir âşıksın ! Nedenlerle, niçinlerle oyalanmayı çok sevmiyorsun, ancak 'nasıl'ları çok iyi biliyorsun. Hayatı dibine kadar öğrenmiş, keşfetmişsin. İnsan sarrafı olmuşsun. İnsanlardan ve aşktan beklentilerini mümkün mertebe azaltmışsın. Doğal olarak da gerçekçi bir âşıksın! Belki dünyanın en romantik insanı değilsin ama sonuna kadar güvenilir sana!

Sen devrimci bir âşıksın!

Sen devrimci bir âşıksın!

Dünyanın ve toplumun şartlarını çok iyi bilen gerçekçi bir insansın. En kötü şartlarda dahi, senin için en yararlı olanı bulabilecek kadar keskin bir kavrayışa ve bir zekaya sahipsin. Fakat senin için önemli olan tüm bu olumsuz şartları düzeltebilmek. Daha adil, daha eşit bir dünya kurabilmek. Ee hayata böyle bakarken da aşka bakmaman mümkün mü?

Sen özgürlükçü bir âşıksın!

Sen özgürlükçü bir âşıksın! Özgürlük senin vazgeçemeyeceğin en önemli değer. Hayatını tam bir özgürlük ve bağımsızlık içinde dolu dolu yaşamayı seçmiş bir insansın. İnsanlar senin bu özgür ruhun ve güçlü kişiliğinden dolayı sana imreniyorlar! Tüm bunları aşk anlayışına da yansıtıyorsun. Seni seven, senin özgür ruhunu da sevmeli!

Sen hazcı bir âşıksın!

Sen hazcı bir âşıksın!

Sen tam anlamıyla hedonist bir âşıksın! Yani, bir hazcı...Hayattan sonuna kadar tat almayı biliyorsun. Yaşamını zevkle ve zevk için sürdürüyorsun. Kaliteli yemekten, içkiden acayip anlıyorsun ve bunlar senin açından çok önemli ve ayrıca tensel hazları yaşamak ve yaşatmak konusunda da gerçek bir uzmansın. Tüm bunları aşk ve ilişki anlayışına yansıtmaman da düşünülemez zaten. Bu sebeple sen tam anlamıyla hazcı bir âşıksın!

Sen varoluşçu bir âşıksın!

Sen varoluşçu bir âşıksın!

Sen varoluşçu bir âşıksın! 'Olmak ya da olmamak...' İşte senin için bütün mesele bu. Kaderini ve hayatını kendi özgür seçimlerinle belirleyebileceğini biliyorsun. Kendi hayatının sorumluluğunu taşıyan olgun birisin. Bir varoluşçu olarak özgürlük senin vazgeçemeyeceğin en önemli değerlerin başında geliyor. Sevgi ve aşk seni olgunlaştıran unsurların başında geliyor. Böylece kendi varlığını aşkla inşa ediyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
526
232
142
51
35
26
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aaynelhayat

genemi lan Sen platonik bir âşıksın! biride bana platonik olsun artık yitir!!!

Mete berk

Sen platonik bir aşıksın - yıllardır kimsenin anlamdığını test 5 dakkada anladı

Berkay

Sen platonik bir âşıksın! Sen bir idealistsin! İnsanlar senin biraz hayalperest olduğunu düşünüyorlar ancak, sen bu hayatta her şeyin idealinin olduğunu bil... Devamını Gör