Görüş Bildir
Haberler
Seni En Çok Ne Yansıtır?

Seni En Çok Ne Yansıtır?

Enza Home
28.07.2021 - 16:17

Bizi yansıtan şeyleri bulmak her zaman kolay olmuyor. Fakat bu testte kendinle ilgili çok şey öğreneceğin kesin. Hadi başlayalım!

Güzel bir akşam senin için hangisidir?

Kendini nasıl şımartırsın?

Hangi canlıyı kendine benzetiyorsun?

Evde yalnızken en hoşlandığın aktivite nedir?

Hepimiz müzik severiz. Peki sen nasıl müzik dinlersin?

Gelecekteki evini nasıl dizayn edersin?

Sevdiğin bir dostuna hediye seçme sürecin nasıldır?

En çok seni yansıtan Enza: Crystal Plus Berjer

En çok seni yansıtan Enza: Crystal Plus Berjer

Sen şöyle içine gömülüp hayal dünyasına yolculuk edebileceğin bir şeyin hayaliyle yanıp tutuşuyorsun ne zamandır. Bir zamanlar 'baba koltuğu' sayılan berjerlere oturma sırası sana geldi. Senin gibi hayalperestler yaptıkları işeri mükemmelleştirirken ufak düşünce aralarına ve yalnız kalmaya ihtiyaç duyabiliyorlar. Hayallerini bu koltukta bir adım öteye taşı!

İşte hayallerini ortaya koyabileceğin ve düşünce denizlerine yelken açabileceğin bir fırsat çıktı önüne! Bunu değerlendirmek için fırsatı kaçırma! Enza home en hayalperestin yanıbaşında!

En çok seni yansıtan Enza: Ponte Oturma Grubu

En çok seni yansıtan Enza: Ponte Oturma Grubu

Sen modernliği evinin her bölümünde arıyorsun. Senin için ferahlığın anahtarı modern ve işlevsel tasarımlarda. Ayrıca konforuna da düşkünsün. Öyle 'aman canım oturacak bir şeyler olsun yeter' fikriyle hareket etmiyorsun.

Evinde birbirinden güzel tasarımları en işlevli halleriyle kullanmak artık işten bile değil. Seni yansıtan Enza ile en huzurlu günler seni bekliyor!

En çok seni yansıtan Enza: Daisy Mutfak Seti

En çok seni yansıtan Enza: Daisy Mutfak Seti

Sen sosyalleşerek hayat bulan birisin! Seni en çok yansıtan şey insan ilişkilerin! Dostlarınla birlikte bir şeyler yerken sohbet etmek en büyük tutkun olabilir. Ahşap ve samimi yaklaşımlar sosyal ilişkilerini geliştiriyor.

Evinde dostlarınla kaliteli zamanlar geçirmek ve rahat bir ortam yaratmak elinde! Seni yansıtan Enza ile dostluklarını pekiştir!

En çok seni yansıtan Enza: Piedra Yatak Odası

En çok seni yansıtan Enza: Piedra Yatak Odası

Senin için sadelik en önemli şey olabilir. Gösterişsiz fakat hoş görünümlü şeyler tam olarak seni yansıtıyor. Bunun yanında rahatlığın senin için bir başka olmazsa olmaz. Rahat olabildiğin zamanlarda kendin olmayı daha iyi başarıyorsun çünkü.

Bulutların üzerinde hissetmek artık yalnızca bir hayal değil. Enza ile kendini hiç olmadığın kadar şımart!