Görüş Bildir
Haberler
Senaryoyu Yaz Oyuncuları Seç Filmini Kaç Kişinin İzleyeceğini Söyleyelim!

etiket Senaryoyu Yaz Oyuncuları Seç Filmini Kaç Kişinin İzleyeceğini Söyleyelim!

Trex
16.02.2018 - 16:57

Enes Batur'un filmi 1 milyondan fazla gişe yapmış!

Recep İvedik 5'i 7 milyondan fazla insan izlemiş!

Ayla'yı 5 milyon barajını geçmiş!

Sıra sende! Filmini hazırla gişe rakamlarını gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle filmin türünü söyle!

2. Filminde görsel efekt kullanacak mısın?

3. Filminde aşk olacak mı?

4. Peki başrol erkek için bir aday alalım.

5. Bir erkek oyuncu daha alalım senden

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bir kadın oyuncu alalım.

7. Bir kadın oyuncu daha alsak?

8. Peki film nasıl bitiyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

78.000!

78.000!

Senin filmin 78.000 gişe yapar. Evet biraz düşük olduğunu kabul ediyoruz. Ancak bu senin yeteneksiz bir sinemacı olduğun anlamına gelmiyor. Gişe filmleri yapmaktan çok sanat filmleri yapmayı tercih ediyorsun. Kesinlikle hitap ettiğin kitle çok daha elit. Bu elit kitleye hitap etmenin de kolay bir iş olmadığını söyleyelim. İşlerin gayet kaliteli olmalı ki bu kitleyi elinde tutabilesin.

254.000!

254.000!

Sen filmin 254.000 gişe yapar. Şunu unutma ki insanlar artık sinemaya gitmeyi yavaş yavaş unutmaya başladı. Gelişen internet yüzünden artık insanlar sinemaya gitmek yerine internet üzerinden film izlemeyi tercih ediyor. Dolayısıyla bu sayı çok iyi olmasa bile kesinlikle çok kötü de değil. Belirli olarak hitap ettiğin bir kitle mevcut. Öyle herkese hitap eden işler yapmayı pek sevmiyorsun. Böyle devam et.

806.000!

806.000!

Senin filmin 806.000 gişe yapardı. Gerçekten iyi bir gişe olduğunu söyleyebiliriz. Bu demek oluyor ki sen ülke çapında oldukça beğenilen ve yaptığı işlerle takdir toplayan bir yönetmensin. Eğer bu hızla devam edersen ve yeteneklerini iyi değerlendirmeyi bilirsen çok yakında sadece ulusal değil uluslararası alanda da adından sıkça söz ettirmeyi başarabilirsin.

1 Milyon 709 Bin!

1 Milyon 709 Bin!

Senin  filmin 1 Milyon 709 Bin gişe yapardı. Gerçekten çok yüksek bir sayı. Sadece yurt içinde değil yurt dışında da belirli bir hayran kitlesi oluşturmuş durumdasın kendine. Çok ama çok yakında dünyanın sayılı sinemacıları arasında gösterilebilirsin. Tebrik ediyoruz.

5 Milyon 492 Bin!

5 Milyon 492 Bin!

Senin filmin 5 Milyon 492 Bin gişe yapardı. Bu sadece çok iyi bir sinemacının ulaşabileceği bir gişe sayısı. Sen çoktan uluslararası alanda adından söz ettirmeye başlamışsın bile. Üstelik bu başarı sadece tek bir filmle sınırlı değil. Yaptığı neredeyse bütün filmler aynı başarıyı yakalamış durumda.

12 Milyon 781 Bin!

12 Milyon 781 Bin!

Senin filmin 12 Milyon 781 Bin gişe yapar. Artık bu iş için yaratılmış olduğunu rahatça söyleyebiliriz. İnsanlar senden bir sinema dehası olarak bahsediyorlar. Filmlerinin gösterimi dünya çapında oluyor. Çoğu oyuncudan bile çok daha ünlü hale gelmişsin. Sokakta yürümek senin için kolay olmasa gerek. En iyi 50 sinemacı listesinin en tepesine çıkamaman için hiçbir neden yok. Bir iki muhteşem filmden sonra seni 1 numarada görebilmemiz mümkün

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
647
288
157
140
47
42
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rin Huyu

Daha fazla oyuncu seçeneği olmalıydı...

Sarper Yıldız

film türlerine gerilimi ve dramı koymayan bir zihniyet filmin kac kisi tarafından izlenecegini g*tunden uyduruyor. kat etmemiz gereken cok yol var...

Elif Eda Kaya

Film türü kategorisinde Dram yok arkadaşlar. Bu kafalar yüzünden Türk sineması gelişmiyor, iyi film çıkaramıyoruz.