Görüş Bildir
Haberler
Sen “Yalancılar ve Mumları” Dizisi Karakterlerinden Hangisisin?

Sen “Yalancılar ve Mumları” Dizisi Karakterlerinden Hangisisin?

FOX
07.10.2021 - 15:55

Yalancılar ve Mumları televizyon hayatına bomba gibi bir giriş yaptı! Birbirinden farklı hayat ve karakterlere sahip olan dört yakın arkadaştan hangisi olduğunuzu merak ediyorsanız buyurun teste!

1. Sevdiğin birini kaybettiğinde tepkin ne olur?

2. İstemediğin bir durumla karşılaştığında ne yaparsın?

2. İstemediğin bir durumla karşılaştığında ne yaparsın?

3. Zorlu bir işle karşılaştığında çevrendekilerden yardım ister misin?

4. Kendini nasıl tanımlarsın?

5. Hayatta en çok korktuğun şey ne?

6. Son olarak, seni hangi renk anlatıyor?

Sen tam bir Elif’sin!

Sen tam bir Elif’sin!

Hayata bakış açın, dimdik duruşun ve sevdiklerine sahip çıkışın… Sen gerçek anlamda Elif’in ruh eşisin! Elif gibi zorluklarla tek başına mücadele etmeye çalışıyor ve zaman zaman sendeliyorsun. Sevdiklerine her ne kadar çok fazla değer versen ve güvensen de mücadelene onları dahil etmekten kaçınıyorsun. Bunun altında belki de onları koruma içgüdün yatıyordur. Ancak unutmamalısın ki, yaşadığın kötü olayların üstesinden onlar sayesinde gelebilirsin!

Sen tam bir Ceyda’sın!

Sen tam bir Ceyda’sın!

Hayatı yaşayış şeklin, eğlence tarzın, hareketlerin… Her şeyin o kadar kendine has ki; tıpkı Ceyda gibi! Açık sözlülüğün zaman zaman başına bela açsa da karakterinden ötürü bundan vazgeçmen pek de mümkün değil. Ayrıca söylememiz gerekiyor ki, hayatı doyasıya yaşayışın kimilerine dert olmuş! Gerçi onlar da haklı, sen kıskanılmayacak biri değilsin. 😜

Sen tam bir Meliha’sın!

Sen tam bir Meliha’sın!

Çevrendeki herkes sana danışıyor, senin yardımını alıyor ama aslında bilmiyorlar ki içten içe sen de paramparça bir haldesin, tıpkı Meliha gibi… Ancak bu halde olduğundan birçok kişinin haberi bile yok. Çünkü duygularını pek belli eden biri değilsin. Hayatında hataya yer yok! Bu sebeple her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor zaten herkes...

Sen tam bir Şebnem’sin!

Sen tam bir Şebnem’sin!

Kimilerinin şans hayat boyu yanında olurken, sen bu hayatın çilesini çekmişsin. Çevrendeki insanlar senin önüne geçmiş, seni baskılamış ve bu nedenle de çoğu zaman kendi hayatının bile başrolü olamamışsın. Bu durum hoşuna gitmiyor olsa da buna karşı koymadığın için böyle sürüp gidiyor… Kendini değersiz hissettiğin hiçbir yerde bulunmak zorunda olmadığını unutma!