Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Marvel Charm'ısın?

Sen Hangi Marvel Charm'ısın?

Pandora
18.02.2022 - 13:52

Pandora, yeni ve muhteşem Marvel koleksiyonu ile serinin hayranlarını oldukça heyecanlandırmayı başardı! Bakalım sen hangi cesur Marvel kahramanının cham'ısın... 💪

1. Genellikle arkadaşların nasıl biri olduğunu söyler?

2. Seni en çok ne kızdırır?

3. Bu içeceklerden hangisini içmek isterdin?

4. Ekip çalışması hakkında ne düşünüyorsun?

5. Issız bir adaya kiminle düşmek isterdin?

6. Seni diğerlerinden güçlü kılan özelliğin ne?

7. Son olarak, ezeli düşmanın kim?

Sen tam bir Hulk Charm'ısın!

Sen tam bir Hulk Charm'ısın!

Tek başına vakit geçirerek düşüncelerini dinleyen, uzmanlık alanında çalışmayı seven ve birazcık çabuk öfkelenen birisin... Tıpkı Hulk gibi! Değer verdiğin insanlara zarar verildiğinde onları korumak için gösterdiğin tepki gerçekten takdir edilesi! 

İçindeki eşsiz gücü bileğine de yansıtmak istersen Pandora x Marvel işbirliğiyle hazırlanan Hulk Charm'ı buraya tıklayarak satın alabilirsin!

Tüm Pandora x Marvel Charm koleksiyonunu incelemek için buraya tıkla!

Sen tam bir Black Widow Charm'ısın!

Sen tam bir Black Widow Charm'ısın!

Dostlarını ve onların yararını her koşulda ön planda tutan, yalnızlık yerine ekip çalışmasını tercih eden ve hiçbir zaman sana güvenen insanları hayal kırıklığına uğratmamaya çalışan birisin... Tıpkı Black Widow gibi! Tüm bu özelliklerin nedeniyle dostların sana o kadar çok güveniyor ki!

Hayatın her alanında ekip olmaya verdiğin önemi bileğine de yansıtmak istersen Pandora x Marvel işbirliğiyle hazırlanan Black Widow Charm'ı buraya tıklayarak satın alabilirsin!

Tüm Pandora x Marvel Charm koleksiyonunu incelemek için buraya tıkla!

Sen tam bir Iron Man Charm’ısın!

Sen tam bir Iron Man Charm’ısın!

Her durumda çabasız bir komiklik, doğuştan gelen dahiyane ve pratik zeka, büyük risklere bayılan, korkusuz birisin... Tıpkı Iron Man gibi! Bu mükemmel özelliklerine yalnızca sen değil, yakın dostların ve ailen de bayılıyor. Gerçi sana bayılmayıp da başka ne yapacaklar! 

Zeka gerektiren komikliğe verdiğin önemi bileğine de yansıtmak istersen Pandora x Marvel işbirliğiyle hazırlanan Iron Man Charm'ı buraya tıklayarak satın alabilirsin!

Tüm Pandora x Marvel Charm koleksiyonunu incelemek için buraya tıkla!

Sen tam bir Black Panther Charm'ısın!

Sen tam bir Black Panther Charm'ısın!

Sen söz konusu ailen olduğunda her şeyi göze alıp kendini feda edebilecek kadar ailesine düşkün birisin... Tıpkı Black Panther gibi! Lider ruhlu, sevgi dolu ve insanların seni kolaylıkla sevmesini sağlayacak kadar canayakın olman hayatını oldukça kolaylaştırıyor.

Ailene ve sevdiklerine verdiğin önemi bileğine de yansıtmak istersen Pandora x Marvel işbirliğiyle hazırlanan Black Panther Charm'ı buraya tıklayarak satın alabilirsin!

Tüm Pandora x Marvel Charm koleksiyonunu incelemek için buraya tıkla!

Pandora'nın her koleksiyonu ayrı güzel ancak Marvel koleksiyonu gerçekten hayran olunası! 😍

Pandora'nın her koleksiyonu ayrı güzel ancak Marvel koleksiyonu gerçekten hayran olunası! 😍

Zekasıyla büyüleyen Iron Man'den sinirlerine hakim olamayan Hulk'a kadar çeşitli süper kahramanlar ve sadıklıkta bir numara olan Captan America'nın kalkanından Thor'un sonsuz ağırlıktaki çekicine kadar Marvel'ın en sevilen objelerini bileğinde taşımak için bu koleksiyona mutlaka göz atmalısın!