Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Dudullu Postası Dizisi Karakterisin?

Sen Hangi Dudullu Postası Dizisi Karakterisin?

Mizah dergisi Penguen'in unutulmaz köşesi Dudullu Postası Onur Ünlü yönetmenliğinde hayat buldu. BluTv'de yayınlandığı ilk günden beri çok konuşulan dizinin karakterleri de birbirinden orijinal...

Bakalım sen bu dizide hangi karaktersin. 

Haydi teste!

Öncelikle cinsiyetini öğrenerek başlayalım.

1. Bir gazetede köşe yazarı olmak ister miydin?

1. Bir gazetede köşe yazarı olmak ister miydin?

2. Bunlardan hangisi senin mahalle kültürü anlayışını yansıtıyor?

2. Bunlardan hangisi senin mahalle kültürü anlayışını yansıtıyor?

3. Söyle bakalım gerçek aşk bunlardan hangisidir?

4. Peki yalnızlığın tanımını yap desek bunlardan hangisini seçersin?

5. Baban bir anda ortadan kaybolsa ne yapardın?

6. Peki şu hayatta seni koruyup kollayacak bir abin olsun ister miydin?

7. Zengin kız fakir oğlan hikayesinde "başka dünyaların insanıyız" sözü sence aşka engel midir?

8. Ve son olarak, dizide geçen bu sözlerden birini seç bakalım🙃

Melis!

Melis!

Dizinin güzeller güzeli Melis'i sensin. Bir abisi var ki akıllara zarar. Allah düşman başına vermesin. Aslında kız kardeşini çok seviyor fakat ona bir şey olmasından çok korktuğu için baskı uyguluyor. Dışarı çıkarmıyor, hiçbir şey yaptırmıyor. Tüm bunlara rağmen yaşamaya çalışan bir kız. Bir de bu kıza aşık bir çocuk var. Adı da Tayfur. O kadar çok seviyor ki aşkından küçüklüğünden beri vazgeçmemiş. Onu  mutlu etmek için kalbini çalabilmek için elinden geleni yapmaktadır. Ama Melis'in abisi asla rahat bırakmıyor. Oldukça da asi ruhludur kendisi.

Asım Velioğlu!

Asım Velioğlu!

Kendisi  tam bir İstanbul Beyfendisidir.Tam b ir üslup, bir yaşam tarzının temsilcisidir kendisi. Her ne olursa olsun ağzını bozmadan güzel bir dile karşılık verir. Kendisi aynı zamanda azimli ve hırslı bir karaktere sahiptir. Sen de hayatta ki bu tavrın ile Asım Velioğlu'na benziyorsun. Konuşma tarzın ve üslubun ile insanları etkliyorsun. Oldukça naif bir kişiliğe sahipsin.

Tayfur!

Tayfur!

Dizinin aşık çocuğu Tayfur! Aşkı için her şeyi yapabilecek potansiyele sahip bu çocuk o kadar azimli ki siz bile izlerken şaşıracaksınız. Aşkı için elinden geleni yapan ve asla pes etmeyen birisi kendisi. Sen de bu özelliğin ile ona çok benziyorsun. Azimli ve hırslı oluşun tıpkı onu andırıyor. Aynı zamanda aşka değer verişin. Tüm bunların yanında da espritüel bir kişiliğe de sahiptir kendisi. Yani komik ve eğlenceli bir yanı var. Sen de mizahi bir insan oluşunla ona çok benziyorsun.

Vasıf!

Vasıf!

Dudullu mahallesinin abisi sayılır kendisi. Mahalleye oldukça hakim olan Vasıf karakteri bütün her şeyi bilen ve insanlara nasihatta bulunan bir tip. Mahallesini korumaya çalışıyor  ve aynı zamanda tam bir mahalle ağzı üslubunda konuşuyor. Bir nevi muhtar gibi diyebiliriz. Sen de korumacı özelliğin sayesinde bu karaktere çok benziyorsun. Her şeyi bilen ve hakim olan bir yapın var. Konuşma tarzın tam olarak benzemese bile korumacı oluşun, yol gösterici oluşun ile oldukça benziyorsun.

Eyüp!

Eyüp!

Mahallenin güvenliğinden sorumlu bir karakter kendisi. Aynı zamanda kız kardeşi üzerinde de oldukça baskı uyguluyor. Dışarı çıkarmıyor ve sürekli peşinden ayrılmıyor. Koruma iç güdüsü ile kıza hiçbir şey yaptırmıyor. Hatta mahallenin kızlarını korumak için bile grup kuruyor. Aynı zamanda oldukça da atarlıbir delikanlı kendisi. Sen de bu özelliğin sayesinde ona çok benziyorsun. Sen de olaylara karşı oldukça atarlı bir karaktere sahipsin. O nedenle çok benziyorsunuz..

Cem!

Cem!

Mahallenin delikanlı tam bir zıpır ama aynı zamanda ağır abi tarafı da var. Aynı zamanda hayat dolu ve aşkı uğruna yapamayacağı bir şey yok. Hafif Ramiz Dayı tarafı da var. Sürekli özlü sözler söyleyen bir karakter kendisi. Sen de hayat dolu oluşun ve aşka olan inancın ile bu karaktere oldukça çok benziyorsun. Aynı zamanda ağır başlı bir kişiliğin olduğundan dolayı anımsatmıyor değilsin.

Betül!

Betül!

Zengin ve güzel olan sosyetik kızımız Betül! Dans etmeyi çok seven bir yapısı var. Ve aynı zamanda yetiştiriliş tarzından dolayı da şımarık bir yanı var. Sürekli eğlenmeyi, dans etmeyi, arkadaşlarıyla gezmeyi sever. Dünya onun etrafında dönsün ister. Sen de güzelliğin ve şımarık bir yanın ile ona benziyorsun. Aynı zamanda eğlenmeyi de çok sevdiğin için biraz olsun bu karakteri andırıyorsun.

Dudullu Postası BluTv'de! Hareketlerimize Dikkat Edelim!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
4
2
2
0
0