Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Disney Charm’ısın?

Sen Hangi Disney Charm’ısın?

Pandora
15.11.2021 - 12:23

Pandora charm'ları hayatımızı renklendiren en güzel şeylerden biri. Birbirinden tatlı charm bir yana, Pandora'nın Disney ile birlikte çıkardığı yeni charm koleksiyonu bir yana! Bakalım bu koleksiyondan sen hangi charm'sın... 🤗

1. Bu ortamlardan hangisinde bulunmak seni daha fazla mutlu eder?

2. Güzel bir haber aldığında ilk önce kimi ararsın?

3. Bu bitkilerden hangisinin sana hediye alınmasını isterdin?

4. Ne tür filmlerden hoşlanırsın?

5. Tek başınayken genelde hangi tarz müzikler dinlemeyi tercih edersin?

6. Hayatın boyunca yalnızca birini içmek zorunda kalacak olsan, bu içeceklerden hangisini tercih ederdin?

7. İnsanlar seni nasıl tanımlar?

8. Son olarak, karşındaki insanda neye önem verirsin?

Sen tam bir Bambi ve Thumper Charm’ısın!

Sen tam bir Bambi ve Thumper Charm’ısın!

Herkes Thumper gibi bir arkadaş ister. Sen de çevrendeki insanların Thumper’ısın! Her koşul ve durumda önceliğin arkadaşların oluyor, onlara yardım ediyorsun. Böylece hem çevrende iyi dostlar biriktirebiliyor, hem de yalnızlık duygusunu hiç tatmıyorsun. Dostluğa verdiğin önemi bileğine de yansıtmak istersen Bambi ve Thumper Charm'ı buraya tıklayarak satın alabilirsin!

Sen tam bir Dans Eden Güzel ve Çirkin Charm’ısın!

Sen tam bir Dans Eden Güzel ve Çirkin Charm’ısın!

Aşk aşk aşk... Aşktan daha güzel ve insana yaşadığını hissettiren başka bir duygu olabilir mi? Senin hayatının her alanında aşk var! Sevginin olduğu bir yerde imkansız diye bir şeyin olmadığını biliyorsun. Tıpkı Güzel ve Çirkin'de gördüğün gibi... Aşka verdiğin önemi bileğine de yansıtmak istersen Dans Eden Güzel ve Çirkin Charm'ı buraya tıklayarak satın alabilirsin!

Sen tam bir Frozen Olaf Charm’ısın!

Sen tam bir Frozen Olaf Charm’ısın!

Keşke çevrendekilerin gözünden kendini görebilme imkanın olsaydı... O zaman dünyanın ne kadar rengarenk bir yer olduğunu anlardın! İnsanların hayatına renk katıyor, etrafına neşe saçıyorsun. Tüm cana yakınlılığınla kendini sevdirmeyi çok iyi başarıyorsun. Eğlenceye verdiğin önemi bileğine de yansıtmak istersen Frozen Olaf Charm'ı buraya tıklayarak satın alabilirsin!

Sen tam bir Güzel ve Çirkin Mrs. Potts ve Chip Charm’ısın!

Sen tam bir Güzel ve Çirkin Mrs. Potts ve Chip Charm’ısın!

Hayatta her zaman üzerinde sorumluluk hissediyor ve bir şeyleri güzel yapabilmek için ekstra çaba sarf ediyorsun. Resmen elinden gelenin fazlasını yaparak bir şeyleri başarmak ve bu başarılarınla mutlu olmak için yaşıyorsun. Bu yüzden de çevrendeki herkes seni çok takdir ediyor. Başarıya ve çevrene verdiğin önemi bileğine de yansıtmak istersen Güzel ve Çirkin Mrs. Potts ve Chip Charm'ı buraya tıklayarak satın alabilirsin!