Görüş Bildir
Haberler
Sen Acaba Hangi Dili Konuşmak İçin Doğmuşsun?

etiket Sen Acaba Hangi Dili Konuşmak İçin Doğmuşsun?

Nsycl
16.03.2016 - 19:33

''Bir dil, bir insan!''  diye boşuna dememişler. Bakalım senin karakterin aslında hangi dili öğrenmeye yatkın?! Öğrenmen için seni burdan alalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi alanda çalışıyorsun ya da hangi alanda çalışmak istiyorsun?

2. Yeni bir dili nasıl öğrenmeyi tercih edersin?

3. Bir sevgilide olması gereken en önemli şey desek?

4. Sana kankalık edecek en iyi aktörü seç bakalım!

5. Yeni bir ülkeye gittiğinde yapmaktan en çok hoşlandığın şeyi sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana gelmesini isteyeceğin ya da birine alacağın çiçeği seçmeni istesek?

7. Bir film seçmeni istesek?

8. Son olarak bu işaretlerden birini seç

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İngilizce!

İngilizce!

Verdiğin cevaplara göre senin anadilin İngilizce olmalı hiç şüphesiz; çünkü senin kanında asillik var asillik, heytt be! Hani sana hep 'Hasbam, sanki kraliyet ailesinden, burnundan kıl aldırmaz' derler ya, heh işte hep bunlar, senin asil İngiliz kanından gelmekte. Elitsindir de ayrıca, ıncık cıncık zevklerin vardır her daim. Kafansa acayip siyasete basar, manipülasyon senin işin. Tüm bu sebeplerden sen İngilizce konuşmak için doğmuşsun. See you later babe ;)

Fransızca!

Fransızca!

Verdiğin cevaplara göre senin öğrenmen gereken dil Fransızca! Çünkü Aynı Fransızca gibi zarif, çekici, insanlarda çok güzel bir ilk izlenim bırakan bir  insansın! Fransızca'nın kulağa hoş gelişi gibi, sen de insanlara hoş geliyorsun, seninle sohbet etmekten, senden bir şey öğrenmekten keyif alıyor insanlar. Sanata, müziğe ve hayatı güzelleştiren her alana olan ilgin bu dille birleştiğinde çok keyifli bir şey çıkacak ortaya emin olabilirsin. au revoir!

Japonca!

Japonca!

Verdiğin cevaplara göre senin öğrenmen gereken dil Japonca! Çünkü dışarıdan güler yüzlü, saygılı, insanların alanlarını asla işgal etmeyen. İçeriden ise güven verici, vefalı ve yardımcı bir insansın. Farklı kültürlere merak duymakla birlikte kendi kültürünü de insanlarla paylaşmaktan çok keyif alırsın. Kendini farklı alanlarda denemek, zorlamak, keyif aldığın bir iş. Zor problem değil; imkansızsa biraz zaman alır senin için... さようなら!

İspanyolca!

İspanyolca!

İhtiras. Bu kelime İspanyolca'nın en net açıklaması olabilir.  Dünyada en çok konuşulan ikinci dil oluşu sayesinde içindeki duyguları paylaşabileceğin çok fazla insan var! Ve senin merkezinde de bu var zaten! İnsan! İnsanlarla anlaşmak için kelimelere bile ihtiyaç duymayan biri için İspanyolca’dan iyi bir tercih olamazdı zaten.. adiós!

İtalyanca!

İtalyanca!

Verdiğin cevaplara göre senin öğrenmen gereken dil İtalyanca! Çünkü sen çok renkli bir kişiliksin! Öfkeni, hüznünü, mutluluğunu dibine kadar hissetmekle kalmıyor, hayattaki her anı olduğu gibi yaşayan bir insansın! Enerjinle çevreni etkilemekte üstüne yok. Bu yüzden herkesi kendine hayran bırakıyorsun! Kelimeleri sadece kelimelerle değil duygularınla iletmek için İtalyanca tam senlik! Addio!

Almanca!

Almanca!

Verdiğin cevaplara göre senin öğrenmen gereken dil Almanca! Çünkü sen net bir insansın! Hayatında dengesizlik, belirsizlik olması hiç hoşlandığın bir şey değil. Koyduğun hedefe ulaşmak, istediğin noktaya direk gitmek stilin. Disiplinli olman, düzen takıntın ve tavrındaki bu duruş, çevrenden sana büyük saygı uyandırıyor. Öğreneceğin dil de kendin gibi direk ve net olmalı.

Auf Wiedersehen !

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1870
585
488
191
158
97
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sena

turk olduguma gore sence hangi dili konusmak icin dogmus olabilirim

Pasif Kullanıcı

japonca çıktı. şaşırdım mı? hayır! doğru mu? evet! istiyor muyum? evet! ありがとう ございます :)

Uchiha Itachi

Japonca. ^_^