Görüş Bildir
Haberler
Selman Öğüt'ün Medipol Üniversitesi'yle İlişiği Kesildi

Selman Öğüt'ün Medipol Üniversitesi'yle İlişiği Kesildi

Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde görev yapan ve AKP'ye yakınlığıyla bilinen Selman Öğüt'ün üniversiteyle ilişiğinin kesildiği iddia edildi. Öğüt’ün üniversitedeki işine son verilmesinin birkaç hafta önce gerçekleştiği belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Pelikan' grubunun önde gelen isimlerinden olduğu iddia edilen hukukçu Selman Söğüt’ün, Medipol Üniversitesi ile ilişkisi kesildi.Odatv’nin edindiği bilgiye göre;Öğüt’ün üniversiteden görevine son verilmesi birkaç hafta önce gerçekleşti.

Medipol Üniversitesi, Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı (TESA) tarafından kuruldu. Vakfın kurucusu ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca.

Selman Öğüt, 2014 yılından beri Medipol Üniversitesi’nin Hukuk Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalışıyordu. Öğüt, Atatürk’ü hedef alan çıkışlarıyla son zamanlarda tartışma yaratmıştı.

Öğüt Twitter hesabının biyografi kısmından Medipol Üniversitesi’nin adını da çıkardı.

Prof. Arıboğan: Ferahladım

Prof. Arıboğan: Ferahladım
İçeriğin Devamı Aşağıda

Üsküdar Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Deniz Ülke Arıboğan, Selman Öğüt'ün işine son verilmesine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Sosyal medyada dalga dalga yayılan kötücüllük rüzgarına bu gece biraz ben de kendimi kaptırabilir miyim? Bir müsaade ederseniz; “akademisyenim diye ortalarda dolaşan,akılsız, küstah ama merkeze yakın akrabaları olan çaylağın” akademiden kopması çok hoşuma gitti. Ferahladım!' dedi.

Yanıt Hilal Kaplan'dan geldi

Yanıt Hilal Kaplan'dan geldi

Arıboğa'nın eleştirisine yanıt hükümete yakın Sabah gazetesi yazarı ve Selman Öğüt'ün kardeşi Süheyb Öğüt ile evli olan Hilal Kaplan'dan geldi. Kaplan 'Merhum babasının aksine Amerikancı tavrıyla bilinen ve terör sevici akademisyenlerle zerre sıkıntısı olmamış kibir budalasına tavsiyem çok sevinmemesidir. Bir de botoxu fazla kaçırmazsa daha da ferahlayabilir belki' dedi.

Sosyal medya üzerinden gelen yorumlardan bazıları şöyle...

Sosyal medya üzerinden gelen yorumlardan bazıları şöyle...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
111
37
28
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ercan

2020 gider ayak kendini affettirmeye çalışıyor sanırım.

pazartesi

Suudi arabistanda doğmasının vurgusu inanılmaz rahatsız etti. Anasını kendi zorla mı oraya götürdü beni burada fırtlat diye ahmak. Şu ortadoğulu kafasından k... Devamını Gör

be happy

Nefret ettiklerimin listesini yapsam sayfalara sığmaz. Ömrümüzü yediler her yerde her alanda! Nasıl oralara geldiği belli bir mahlukatın gidişine mi sevineli... Devamını Gör