Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Kıyafetlere Göre Sen Hangi Kuşağa Aitsin?

etiket Seçtiğin Kıyafetlere Göre Sen Hangi Kuşağa Aitsin?

Seçtiğin kıyafetlere göre senin hangi kuşağa ait olduğunu söylüyoruz! 

Eğer hazırsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle üst seçelim:

Şimdi de bir alt seç:

Peki bu ceketlerden hangisi?

Bu çoraplardan birini seçmeni istesek?

Bu ayakkabılardan hangisi tam senin tarzın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu düğün kıyafetlerinden hangisini tercih ederdin?

Sona yaklaşıyoruz. Bu bikini ve deniz şortlarından birini seç bakalım.

Son olarak favori aksesuarını seç ve testi bitirelim:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

X kuşağına aitsin!

X kuşağına aitsin!

Sen aslında X kuşağına ait bir insansın. Çünkü sen hayatın çeşitli zorluklarıyla karşılaşmış ve bunlara göğüs ermiş bir insansınsın. Gerek ekonomik gerek sosyal gerek siyasi gerek teknolojik gelişmelerin bir parçası olmuşsun. Geçmişten bugüne gelene kadar neler yaşadığını anlatmaya kalksan ağzımız açık kalır vallahi. Zor şartlar altında hayatta kalma mücadelesini, keşfetmeyi çok iyi başarmışsın. Bundan sonra sana hiçbir şey koymaz. Seni hiçbir şey zorlamaz. Bir yandan travmatik bir yandan da en şanslı kuşağın içerisinde olduğunu söyleyebiliriz. Bütün her şeyi bilen ve yorumlayabilen insansın. İş hayatında yeniliklere açık bir insan olarak kariyerini ilerletebilirsin. Teknolojiye yetişen bir kuşak olarak sen uyum sağlamaya çalışıyorsun. Öğrenmeye açsın ve kendini geliştirmek için elinden geleni yaparsın.. Kendi kendine yetebilen bir insansın ve seni bu tüm özelliklerinden dolayı X kuşağına daha yakın gördük...

Y kuşağına aitsin!

Y kuşağına aitsin!

Evet, sen tam olarak Y kuşağı insanısın. Gündeme hakim olan ve gelişmeleri yakından takip eden bir insansın. Sosyal medyaya olan hakimiyetin oldukça güçlü ve yaratıcılık konusunda iyi durumdasın. Yeni şeylere her zaman en açık kuşak olarak bilinen Y kuşağı kendini geliştirmeye  her zaman açıktır. Eski çağa karşı gelen birçok özellikleri vardır. Sen de bunlardan birisin. Özgürlükçü bir insansın. Bunu hayatının her noktasında hissetmek istiyorsun. Özgürlüğünün getirdiği şey ise yaratıcılık. Bunu gerek eğitimde gerek iş hayatında kullanarak ortaya atıyorsun. Sosyal medyaya çok aşinasın. Yeni gelişmeleri sürekli takip ediyorsun. Eğlenmeyi, yaşamı güzelleştirmeyi çok istiyorsun. Kısa yoldan para kazanmanın yollarını araştırıyorsun. Her şeyi sorguluyor ve bir cevap aramaya çalışıyorsun. Yani sen hayatı ve dünyayı öğrenmeye çalışan ve sorgulayan bir insansın.

Z kuşağına aitsin!

Z kuşağına aitsin!

Sen Z kuşağına ait bir insansın. Sosyal bir ortamda gelişen, internetle arası çok iyi olan ve teknolojik gelişmelerle büyüyen bir insansın. Tüm gelişmeleri yakından takip eden, her şeye hakim olmaya çalışan bir yapın var. Gerek tarzın gerek zevklerin popüler çağın yansıma şeklinde. Aynı zamanda hayalperest bir dünyanın içerisinde olup zirveye ulaşma isteğin var. Kimsenin altında kalmak istemeyen, kendi bağımsızlığını yaratmak isteyen bir insansın. Sosyal platformlarda oldukça aktifsin. Eski çağa karşı gelen bir sürü özelliklerin var. Gelişen dünyaya çok çabuk uyum sağlayabilen bir insansın. Hırslısın ve başarılı olmak için kendini göstermek istiyorsun. Yeniliklere ayak uyduran ve kendini göstermeyi hedefleyen bir yapın var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
332
185
77
54
39
32
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jolyne Cujoh

"X kuşağına aitsin!" ama ben Z kuşağındayım ._.

Unfortunate soul

Ulan gelinlik fotografi koymussunuz hicbiri duzgun gozukmuyor. Ya yandan ya arkadan

Meera Vyas

X kuşağı ❎❎❎