Görüş Bildir
Haberler
Seç, Beğen, Kirala! Satın Almak Yerine Kiralayabileceğiniz 7 Elektronik Cihaz

Seç, Beğen, Kirala! Satın Almak Yerine Kiralayabileceğiniz 7 Elektronik Cihaz

KiralaBunu
30.11.2022 - 09:37

Elektronik cihazlara olan ihtiyacımız hat safhaya ulaştığında ihtiyacın olan ürünlere ulaşmanın bir yolu var. Artık isteklerinizi ertelemek zorunda değilsiniz. İşte satın almak yerine kiralayabileceğiniz ürünler.👇

1. Iphone 14

Muhteşem kamerası ve sayısız özelliğiyle Iphone 14'ten yararlanmak artık çok kolay. Satın alma maliyeti, taksit kısıtı ve satın almanın zorlaşması sebebiyle kiralayarak kart limitini doldurmadan kolayca ödeme yapabilirsiniz.

2. Playstation 5

Herkesin evinde playstation 5 olmayabilir ama dostlar arasında bir turnuva yapıp eğlenceli vakit geçirmek için ille de satın almaya gerek yok. Turnuva süresinde kiralayarak eğlenceden geri kalmayabilirsiniz.

3. Walkingpad R1 katlanabilir koşu bandı

Sezona fit girmemek için artık bahane yok. Koşu bandını kirala spor salonu evine gelsin. Havalar soğumasıyla bu ürün oldukça işinize yarayabilir.

4. Philips tam otomatik espresso makinesi

Kahve severler için kahve makinesi seçimi son derece önemli. Denemeden hangisinin en iyi olacağını nerden bileceksin? En iyisi kiralayın, testlerinizden geçerse ve beğenirseniz alabilirsiniz bile.

5. Monster Abra A5

5. Monster Abra A5

Bir ürünü alıp senelerce kullanmak yerine sürekli en yeni teknolojiyi kiralayarak kullanıp çağı yakalamak çok daha mantıklı olabilir. Standartlarınızdan ödün vermeden eğlenceyi yakalamak artık mümkün.

6. Oculus Quest 2

Diyelim bir organizasyonunuz var kısa süre kullanacağız ürüne bir kasa para vermek istemiyorsunuz. Bu eğlenceli cihazı kiralamak sizin yaptığınız en mantıklı hareket olabilir.

7. Mamaroo 4.0 Apps Ana Kucağı

7. Mamaroo 4.0 Apps Ana Kucağı

Bebekler büyürken yalnızca birkaç ay kullanılacak ürünleri almak yerine kiralamak çok daha mantıklı. Hele ki ürünlerin fiyatları gittikçe yükselmişken. İhtiyaçlarınızı uygun fiyatla da karşılayabilirsiniz.

Şimdi tüm bu cihazlar ve daha fazlası Kiralabunu.com'da

Şimdi tüm bu cihazlar ve daha fazlası Kiralabunu.com'da

Tüm bu cihazlara finansman özgürlüğü ile kolayca ulaşmak için buraya tıkla, hemen istediğin cihazı kirala!