Görüş Bildir
Haberler
Savcı Sayan'ın Talimatıyla Denetim Yapıldı, 5 Market Mühürlendi

Savcı Sayan'ın Talimatıyla Denetim Yapıldı, 5 Market Mühürlendi

Ali Can YAYCILI
03.12.2022 - 22:54 Son Güncelleme: 03.12.2022 - 23:42

Ağrı Belediyesi zabıta ekiplerince, Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın talimatı doğrultusunda yapılan denetim sonucu 5 market mühürlendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Ekiplerimizin bugün gerçekleştirdiği denetimde şartları taşımayan 5 market mühürlenerek faaliyetlerine ara verilmiştir"

"Ekiplerimizin bugün gerçekleştirdiği denetimde şartları taşımayan 5 market mühürlenerek faaliyetlerine ara verilmiştir"

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın talimatı doğrultusunda zabıta ekiplerince il merkezindeki market ve iş yerlerinin düzenli olarak denetlendiği belirtildi.

Marketlerde gramaj, raf-kasa fiyatları uygunluğu, hijyen ve düzen, son kullanma tarihi kontrolü, fahiş fiyat ve stokçuluğun denetlendiği anlatılan açıklamada, 'Ekiplerimizin bugün gerçekleştirdiği denetimde şartları taşımayan 5 market mühürlenerek faaliyetlerine ara verilmiştir' ifadesine yer verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
107
32
31
20
7
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sigurd

he bütün olay yine fırsatçılar toptancılar stokçular, ne gerizekalılar var ki bunları tek sebep sanıyorlar hala, uyumaya devam siz.

endividualist

Tek suçlu onlar degil ama suçsuzda degiller keyifle izliyorum her akp dönemi hırsız sermayesinin sonu aynıdır bu son degil sonun başlangıcı.

Çağlar Durmuş

Kraldan çok kralcılardan korkacaksın.

Semih Kurnaz

Yüksek enflasyonu hesabını, zincir markete kesecek kadar geri zekalı bunlar. 50 lira 3 dolar yapıyor. 3 dolarlık gıda ve market ürünü vergilerle 80-150 lira ... Devamını Gör

Turgut Güler

Onların doları varsa bizim de Allah'ımız var öyle mi? yani sen şimdi diyorsun ki etin kilosu 200 Allah olacak?