Görüş Bildir
Haberler
SanDisk'ten Mobil Kullanıcılara Özel Flashlar

SanDisk'ten Mobil Kullanıcılara Özel Flashlar

Batuhan
08.07.2015 - 10:43

Veri depolama alanında önemli firmalardan biri olan SanDisk , mobil cihazlarıyla fotoğraf ya da video kaydı yapmaktan hoşlanan kullanıcılara yönelik iki yeni ürün tanıttı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şirketin Type C bağlantılı cihazlar için ideal olan C Konektörüne sahip ilk Dual USB Sürücüsü ve iPhone/iPad için özel olarak üretilmiş 128GB iXpand Flash Sürücüsü , kullanıcıların mobil cihazlarından Mac’e veya bir kişisel bilgisayara çok kısa sürede ve kolaylıkla içerik transfer etmelerini sağlıyor.

SanDisk Ürün Pazarlama Başkan Yardımcısı Dinesh Bahal , mobil cihazların gün geçtikte fotoğraf makinelerinin yerini aldığına dikkat çekerken, kullanıcıların çektikleri içerikleri şekillendirme ve yönetme konusunda da çok istekli olduğunun altını çizdi.

Bahal, akıllı telefonların kullanımına ilişkin şu bilgileri verdi;

'Mobil cihazlarla çekilen görüntüler her geçen gün artarken, kullanıcıların da bu içerikleri yönetme konusunda ne kadar istekli olduğunu görüyoruz. Araştırmalarımız, ABD ’deki akıllı telefon kullanıcılarının yüzde 82’sinin fotoğraf, video, müzik ve diğer dosya paylaşımlarının kendileri için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Yüzde 67 ’si ise bu dosyalar için yeni ve daha basit bir yöntem bulmak istediğini belirtiyor. Biz de transfer sürecini sadeleştirmek ve daha geniş bir depolama kapasitesi sunmak amacıyla bellek çözümlerine odaklanarak kullanıcılarımızın muhteşem anlarını fotoğraf ve video karelerinde saklamalarına yardımcı olmak istedik'

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0