Görüş Bildir
Haberler
Samsung Gear S2 Operatörünüzü Seçmenizi Sağlayan eSIM Kart İle Geliyor

Samsung Gear S2 Operatörünüzü Seçmenizi Sağlayan eSIM Kart İle Geliyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sim kartların tarihe karışacağı gün yavaş da olsa yaklaşıyor. Geçen yıl Samsung, Apple ve diğer mobil operatörlerin programlanabilir ve operatörünüzü seçmenizi sağlayan bir eSIM kart üzerinde çalıştığı haberleri ortaya çıkmıştı. Şimdi ise GSMA akıllı saatler, bileklikler ve tabletler için kullanılabilecek bu teknolojinin, Samsung Gear S2 ile 3G destekli bir cihazı ile geleceğini söyledi.

Öncelikle bir kaç konuya dikkat etmek gerekiyor. Bu programlanabilir sim kart, mobil cihazlarda kullanılan bir ilk değil. GSMA'nin dediğine göre de akıllı telefonlara bu cihaz haziran ayına kadar gelmeyecek. Ancak bu akıllı saatte bu teknolojinin olması, dünyanın en büyük telefon üreticileri ve operatörleri tarafından desteklenen bu teknoloji için önemli bir adım.

Bütün bu şirketlerin bir araya gelmesine rağmen bu şirketlerden biri Apple değildi. Apple, kendi programlanabilir Apple Sim kartı üzerinde çalışıyordu ancak GSMA'nin geçen sene The Financial Times'ta yaptığı açıklamada '...bu girişimi desteklemek amacıyla Apple ile çalışmak...' cümlesi geçiyordu. Buna rağmen açıklamada şu cümleye de yer verildi; 'Umuyoruz ki resmi bir anlaşma gelişir.'

Samsung Gear S2 Classic 3G mart ayında satışa sunulacak ancak GSMA'nin eSIM üzerine yaptığı asıl araştırmaların meyvelerini, teknoloji akıllı telefonlarda uygulandığında göreceğiz.

Kaynak: http://www.theverge.com/2016/2/18/110...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eylüldeçay

Bilim kurgu filmlerini bu yüzden seviyorum