Görüş Bildir
Haberler
Samsung Galaxy S7 21 Şubat'ta Görücüye Çıkıyor

Samsung Galaxy S7 21 Şubat'ta Görücüye Çıkıyor

Batuhan
01.02.2016 - 13:26

Samsung’un ‘’Unpacked 2016’’ adını verdiği ve ‘’Next Galaxy’’ olarak duyurduğu yeni Galaxy S7’yi görücüye çıkaracağı etkinlik 21 Şubat’ta Barselona’da gerçekleşecek etkinlikle Mobil Dünya Kongresi’nden yalnızca bir gün önce düzenlenecek. Etkinlik davetiyelerinde, gölgeli ve iki köşesi S7 formunda parlayan ve bu etkinliğin görülmesi gerektiğini vurgulayan davetkâr bir görsel yer alıyor. Yayınlanan kısa etkinlik tanıtımında ise bir kişi Samsung Gear VR sanal gerçeklik gözlüklerini takıyor ve bu kutuya bakmaya başlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önümüzdeki birkaç ay içinde piyasada göreceğimiz Galaxy S7’de yer alması muhtemel özellikler hakkında çok çeşitli bilgiler var. Ancak genel hatlarıyla tasarımının Galaxy S6 ve S6 Edge modellerine benzer olacağı tahmin edilen telefonda microSD yuvası, baskıya duyarlı bir ekranı, USB-C bağlantı portu yer alabilir.

Yeni Galaxy’nin su geçirmez özellikte olacağı ve farklı boyutlara sahip kıvrımlı ekranlarla Edge serisine benzer yönler taşıyabileceği tahmin ediliyor. Galaxy S7’nin bazı modellerinde Qualcomm’un Snapdragon 820 işlemcisi kullanılması öngörülüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Henüz bunların hiçbiri kesin bilgiler değil ve Galaxy S7 önümüzdeki üç hafta boyunca gizemini korumaya devam edecek.

Samsung Galaxy serisinden vazgeçemeyen kullanıcıları ilerleyen haftalarda bu etkinlikten daha detaylı şekilde haberdar edeceğiz.

Evenmag

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
13
8
6
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın