Görüş Bildir
Haberler
Şakasına Kızan Arkadaşının Attığı Tokatla Bayıldı, Yoğun Bakıma Alındı!

Şakasına Kızan Arkadaşının Attığı Tokatla Bayıldı, Yoğun Bakıma Alındı!

Edirne'de şaka yaptığı arkadaşının kendisine attığı tokatla bayılan kişinin tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Edirne'de Adrianapoli Motosiklet Kulübü Başkanı Mehmet Ramiz Nevrekop (44), şaka yaptığı arkadaşı Özkan Makas'ın (43) attığı tokat sonrası komaya girdi. 

Nevrekop, hastanede yaşam mücadelesi verirken tutuklanan Makas ise ifadesinde 'Çok pişmanım. Bana gelip şaka yaptı. Şakanın dozunu artırınca kendisini uyardım ama o şakalaşmayı sürdürünce bir anda sinirlendim ve vurdum' dedi.

O anlar böyle görüntülendi 📹

DHA'nın aktardığına göre olay, 16 Şubat gecesi Saraçlar Caddesi'nde meydana geldi. Mehmet Ramiz Nevrekop, arkadaşıyla birlikte restorana gitti. Sigara içmek için dışarı çıkan Nevrekop, restoranın koruma görevlisi olarak çalışan arkadaşı Özkan Makas ile sohbet etmeye başladı. 

Sohbet sırasında iddiaya göre, Nevrekop, Makas'a montunun rengiyle ilgili şaka yaptı. Buna sinirlenen Makas, Nevrekop'a 2 kez tokat attı. Yere yığılan Nevrekop, hareketsiz kaldı. Bilincini yitiren Nevrekop, çağırılan sağlık ekibince ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülürken yolda kalbi durdu. Doktorun müdahalesiyle kalbi yeniden çalıştırılan Nevrekop, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. 

Yaşam mücadelesi veren Nevrekop'un halen uyutulduğu ve bilincinin kapalı olduğu öğrenildi. 

Özkan Makas ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
2
2
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burak B.

Şaka yapmayın, tanıdığınız insanlarla dalaşırken de gavura vurur gibi vurmayın. İkisi de hayatımda gördüğüm en salakça işlerden. Abimle eskiden az çok itişir... Devamını Gör

jamiryuu

Birader bunun neresi şaka amk şapalağı koymuş bayıltmış adamı