Görüş Bildir
Haberler
Sadece Evden Eve Değil, Her Türlü Nakliye Hizmeti Alabileceğiniz Adres: Tuzcuoğlu Nakliyat

Sadece Evden Eve Değil, Her Türlü Nakliye Hizmeti Alabileceğiniz Adres: Tuzcuoğlu Nakliyat

Evden Eve Nakliyat firması olarak yıllardır bu sektörde profesyonel ve kurumsal hizmet sunan ilk ve tek firma olmanın gururu ile hizmet vermekteyiz. Bizim en büyük amacımız müşteri memnuniyetidir. Müşterilerimizin memnun olması bizim için hem çok önemli hem de çokça referans demektir. Sizlere bu içerikte taşınma yapılmadan önce müşterilerimizin nelere dikkat etmesi gerektiğinden ve taşınmadaki önemli adımlardan bahsedeceğiz. Müşterilerimizi bu konuda bilinçlendirmek bizler için büyük önem arz etmektedir.

İstanbul evden eve nakliyat şirketimiz sektörde çok uzun yıllara dayanan tecrübeli geçmişi ile günümüzde halen sektörün öncü firmalarından biridir. Geçmişin tecrübesi ile günümüzün modern teknolojik yeniliklerini de benimseyerek profesyonel bakış açısıyla prensip sahibi hizmet anlayışımız sayesinde artan müşteri portföyümüzün genişliğiyle ve verdiğimiz güven duygusuyla her daim tercih edilen bir firma olmanın gururunu yaşamaktayız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tuzcuoğlu Evden Eve Nakliyat

Tuzcuoğlu Evden Eve Nakliyat

Tuzcuoğlu Evden Eve Nakliyat denildiği zaman sadece ev, villa konut anlamında bir taşıma hizmeti vermek gelmemelidir, tabii ki firmamızın ana temalı hizmeti ve başlangıç işlevi böyle olmuştur lakin sektörün gerektirdiği çeşitli taşıma hizmetlerini de bünyemize katmış bulunmaktayız:

  • Büyük kurumsal iş yerleri

  • Kamu idari binaları

  • Kütüphane ve Arşiv odaları

  • Konteynır / Palet taşıması

  • Ağır sanayi makineleri ve benzeri gibi eşya ürün taşımaları yapmaktayız.

Firmamız son yıllarda kendi bünyesi içinde zamanın gerektirdiği şartlarda şehirlerdeki kentsel dönüşüm süresi ile zaruri ihtiyaç olan depolama hizmetine ağırlık vermiştir. Şirketimizin kendi mülkü olan muhtelif büyüklüklerde ve konumlarda lokasyon merkezi noktalarda olan depo saklama alanları mevcuttur. Buralar 7/24 kamera sistemi ile izlenmekte ve kapıda güvenlik mevcuttur. Eşya giriş ve çıkışlarda depo sorumlusu tarafından kontrol yapılmaktadır. Eşyalarınız şirketimiz güvencesi ile muhafaza edildiği süre zarfında sigorta kapsamındadır.

Kurumsal olarak garantili evden eve nakliyat hizmeti veren firmamız ağırlıklı insan gücü ile çalıştığı için gerek idari kadrosu gerekse sahada çalışan taşıyıcı personel ve şoförleri ile işinin bilincinde eğitimli bir kadroya sahiptir. İşimiz gereği insanların özel yaşamlarına tanık olmaktayız ve mahrem yaşam alanlarına girmekteyiz, bu yüzden müşterimizin firmamız çatısı altında personelimize güven

duyması çok önemlidir. Çalışanlarımıza en kıymetli eşyalarını ve anılarını taşımamız için teslim ediyorlar, bu sebeple Tuzcuoğlu Evden Eve Nakliyat firmamız için güvenilir olmak, temiz ve düzenli iş çıkarmak işimizde çok önemlidir.

Kurumsal bir evden eve firması sorunsuz güvenilir bir hizmet verecekse resmi evraklara sahip olmalıdır, bu belgeleri ekspertiz anında müşterine bizzat sunmalı veya resmi internet sitesinde yayınlamalıdır. Bu belgeleri de şöyle sıralayabiliriz:

  • Taşımacılık ile ilgili yetki belgeleri ‘’K-3 belgesi’’

  • Marka Tescil / Patent belgesi

  • Kayıtlı olduğu kurum / Dernek üyeliği

  • Fatura / İrsaliye vb

  • Şirket logolu araçlar.

Böylelikle verdiğimiz taşıma hizmetinin her aşamasında güven unsurunu ön planda tutarak gelecek nesillere dek lider bir firma olmanın haklı gururunu yaşarız.

Evden Eve Nakliyat hizmetleri denilince genellikle şehir içi veya şehir dışı komple ev eşyası taşıması akla gelir, oysa parsiyel taşıma dediğimiz parça eşya nakli de son yıllarda çok popüler olup yoğun talep görmektedir. Resmi kurumlarda çalışan ve tayini çıkan personelin ev eşyasını taşıma, yazlık şehirlere giden gelen az miktarda eşyaları taşıma, eğitim sezonunda öğrencilerin küçük kapasiteli eşyalarını taşıma gibi işlemler de aynı güven ve hassasiyetle yapılmaktadır.

Nakliye hizmetlerinde yaptığımız işi gösteren en önemli unsurlardan biri de kullandığımız ambalaj malzemesinin içeriği çeşitliliği kalitesi ve miktarıdır.

Çeşitli boylarda mukavva koliler, elbise dolapları, plastik kilitli kutular, havalı naylon pat pat sargı malzemeleri, streç film vb. ürünler mevcuttur. Şirket garajlarımızda modern araç filomuz, asansörümüz ve ekipmanlarımız korunaklı bir şekilde muhafaza edilmektedir. Müşterilerimiz günün her saati 7/24 çağrı merkezimiz ile irtibat kurarak ekspertiz isteği taşınma talebi ve birçok konu hakkında detaylı bilgiyi alabilmektedir.

Evden Eve Nakliye

Evden Eve Nakliye

Evden Eve Nakliye hizmeti almadan önce nakliyenin adımlarını bilmek ve bilinç sahibi olmak gerekir. Sizlere detaylı bir şekilde adım adım taşınma detaylarından bahsedeceğiz:

Taşıma şirketi ile iletişime geçmek: Bu adımda çağrı merkezimizi arayarak detaylı bilgi almak istediğinizden bahsediyorsunuz. Daha sonra sizlere ortalama bir fiyat veriliyor. Net fiyatı görsel görerek ya da ekspertiz hizmeti sunarak vermekteyiz. Tavsiyemiz, hangi firma ile anlaşma sağlanırsa sağlansın kesinlikle ekspertiz hizmeti almanız.

Taşınma tarihi ve detaylarını belirlemek: Taşıma tarihi müşterimizin uygun gününe göre belirlenmektedir. Fiyatlar hafta içi ve hafta sonu fark etmez, sabittir.

Eşyaların paketlenmesi: Eşyalar son teknolojili ambalaj malzemeleri ile paketlenir ve taşınma işlemi gerçekleşir.

Eşyaların taşınması: Ekibimiz içinde marangoz, tesisat ustası ve elektrik ustası yer almaktadır. Ekibimiz fiks ekiptir.

Eşyaların yerleştirilmesi: Eski evden alındığı gibi yeni evde aynı şekilde yerleştirme işlemleri yapılır.

Nakliyat ücretinin ödenmesi: Eşyalar teslim edilip yerleştirmesi yapıldıktan sonra ücret ödemesi hesaba havale şekilde yapılmaktadır.

Evden Eve Nakliyat İstanbul

Evden Eve Nakliyat İstanbul

Evden Eve Nakliyat İstanbul firmaları taşınma konusunda daha çok özveri göstermeli ve sigortalama sistemlerini geliştirmeleri gerekmektedir. Biz bu alanda çalışmalar yapmaya devam etmekteyiz. İçerikte daha önce belirttiğimiz gibi müşteri memnuniyeti, müşteri güveni ve müşteri sadakati bizim için büyük önem arz etmektedir. Firmamız yıllardır bu sektörde kurumsal anlamda misyon ve vizyonunu geliştirmiş ilk ve tek firma olmaktadır. Aynı zamanda Türkiye'de açılan ilk ve tek profesyonel nakliye ve evden eve nakliyat firmasıdır. Bu gururla yıllardır profesyonel anlamda hizmet sunmaya devam ediyoruz.

Taşınma konusunda ekibimize çağrı merkezimiz üzerinden ulaşıp fiyat bilgisi veya ücretsiz bir şekilde ekspertiz hizmeti alabilirsiniz. Belirttiğimiz gibi ekspertiz hizmetimizle fiyatlandırma netleşir ve daha sağlıklı bir taşınma hizmeti sunmuş oluruz. 7 gün 24 saat güvenli ve kurumsal taşınmanın ilk ve tek adresinden hizmet almak isterseniz bizlere çağrı merkezimiz üzerinden ulaşabilir veya sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Ooyy çen büyüyünce evden eve taşımacılık mı yapacan bakim 😅😅 görseldeki kamyona gel skeyim böle reklamı 😅

Emre

Sizin reklamınızı sikerim