Görüş Bildir
Haberler
Sabit Raket ve Toplarla Oynanan Masa Tenisi

Sabit Raket ve Toplarla Oynanan Masa Tenisi

nazli yüzüak
24.05.2015 - 10:51 Son Güncelleme: 24.05.2015 - 21:32
İçeriğin Devamı Aşağıda

Greg Barth'ın son sanat yerleştirmesinde projeksiyon yansıtmayı kullanarak ışıkla birlikte sabit objeleri hareketlendiriyor.

Projeksiyon yansıtma çalışmaları sabit noktadaki büyük düzlemlerde veya yüz üzerinde kullanılarak etkileyici çalışmalara imza atıyor. Binaları, yapıları yeniden canlandırıp dinamik yapıya kavuşturabiliyor. Yüz üzerine yansıtarak birden fazla duyguyu uzak gelecekten günümüze taşıyor.

Tüm bu bileşenleri ayrıştırıp projeksiyon yansıtmayı farklı bir vizyonla küçük objeler uygulandığında çok farklı çalışmalar doğabileceğini gördük. Bu teknolojiyi en uç noktada kullanan Greg Barth'ın Trajectories 2 isimli sanat yerleştirmesi, 16 raket ve 70 masa tenisi topu kullanarak mini bir masa tenisi rally'si canlandırıyor.

Belirli bir ritmle aydınlatılan cisimler, görsel algımızı da bozarak hareketliymiş gibi görmemizi ve zamana karşılık çağdaş endişelerimizle anılarımızı tazelememizi istiyor. Sürreal ve hipnotik olarak tanımlanan çalışma Paris'teki, 2015 Chromatic Festivali kapsamında La cite Mode et Design'da sergilendi.

Bigumigu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0