Görüş Bildir
Haberler
Rihanna İngiliz Vogue Dergisine Kapak Oldu: Kalçalarımla ve Kıvrımlarımla Mutluyum, Onları Kaybetmek İstemiyorum!

etiket Rihanna İngiliz Vogue Dergisine Kapak Oldu: Kalçalarımla ve Kıvrımlarımla Mutluyum, Onları Kaybetmek İstemiyorum!

Rihanna İngiliz Vogue dergisinin kapağında yine farklı bir tarz ve görünümle karşımızda! Ne yapsa, ne giyse ona apayrı yakışıyor fakat son zamanlarda aldığı kilolar nedeniyle çok fazla eleştiriliyor. Rihanna tüm bu acımasız yorumlara Rihanna'lığını göstererek korkusuzca cevap vermiş: 'En kötü halime tahammül edemiyorsanız, en iyi halimi hak etmiyorsunuz!' diyerek tavrını ortaya koymuştu. İngiliz Vogue'a verdiği röportajda spora başlayacağını ama kıvrımlarını ve kalçasını kaybetmek istemediğini söyledi ve ekledi: ' Eğer kalçanızın olmasını istiyorsanız, beraberinde gerekli cesaretiniz de olmalı!' Cesaret mi?... Elbette Rihanna!

BuzzFeed'den derlediğimiz içeriğimiz sizlerle...

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/benhenry/rih...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Rihanna ile ilgili dumanı üzerinde tüten bir haberimiz var!

Rihanna İngiliz Vogue dergisinin Eylül sayısına kapak oldu!

Ve bu herhangi bir İngiliz Vogue dergi kapağı değil. Eylül sayısının ön kapağı ve büyük bir anlaşma...

Ve bu herhangi bir İngiliz Vogue dergi kapağı değil. Eylül sayısının ön kapağı ve büyük bir anlaşma...

Amerikan Vogue'un haziran sayısının da kapağında gördüğümüz Riri, İngiliz Vogue'un eylül kapağıyla birlikte 2018 yılında ikinci kez kapak oluyor!

Her neyse, kapakta muhteşem gözükmesinin yanı sıra, İngiliz Vogue'un editörlerinden Edward Enninful ile bir araya geldi ve Riri'nin vücudu hakkında söyleyecekleri vardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her kadının hayranlıkla baktığı bir kadın olduğu söylendiğinde, Rihanna alçak gönüllülükle şu şekilde cevapladı: “Tamam ama bunu yanlış kişiye soruyorsunuz. Bilmem, belki de artık kalın hatlara sahip olduğum için bu böyle."

Ve açıklamalarına şu şekilde devam etti: " Spor salonlarına geri dönmek üzereyim ve umarım kalçamı ya da kıvrımlarımın hepsini kaybetmem. Bazılarını kaybedeceğim belki ama umarım hepsi gitmez."

"Sonra göğüslerimi de düşünüyorum, hepsini kaybedebilirim, hepsi gidebilir ama her şeyin bir bedeli var ve eğer kalçanın olmasını istiyorsan gerekli cesaretin de olmalı."

Rihanna= Cesaret 👊

Rihanna erkeklere flört konusunda bazı önemli tavsiyelerde de bulundu:

Birçok insan yeni insanlarla tanışıyor ve herkes tanıştığı kişinin nasıl olması gerektiği düşüncesiyle yola çıkıyor ve o kafalarındaki kişi asla ortaya çıkmıyor ve sonra büyük bir hayal kırıklığına uğruyorlar. Bir kişi her zaman daha iyi olabilir ve bazen daha kötüye de gidebilir, ama sizin her karşılaştığınız insanla iyi geçinmeniz gerekir.

Herkes bu tavsiyeyi kulağına küpe yaptı mı? Rihanna her zaman olduğu gibi en iyisini bilir, tavsiyelerini bir dinlemek gerekir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her haliyle mükemmel görünmeyi başarabilen bir kadın Rihanna! Çünkü öz güveninden ve cesaretinden asla ödün vermiyor!

Umarız insanları görünüşleriyle, kilolarıyla, eksiklikleriyle veya fazlalıklarıyla yargılayan kötü niyetli yorumlar ışık hızında azalarak son bulur!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
342
153
24
15
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Rihanna'nın söylediği bir kaç kelimeyi bukadar övmeye gerek yok ayrıca riri madem kaybetmek istemiyor ve çok memnun neden kilo aldığından beri vücut hatların... Devamını Gör

Naz Yalcınkaya

ingiliz vogue ilk defa siyahi kadın kapak olmus bu arada

Asuna Kenpachi

Çünkü sen ririsin lakin bizim tepecikli sebeyatın böyle bir lüksü yok.