Görüş Bildir
Haberler
Pereira Seleflerini Geçti

Pereira Seleflerini Geçti

Batuhan
14.09.2015 - 12:41

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, Spor Toto Süper Lig'in ilk 4 haftasında gösterdiği performansla sarı-lacivertlileri geçtiğimiz iki sezonda çalıştıran Kartal ile Yanal'ı geride bıraktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'in ilk 4 haftasında gösterdiği performansla sarı-lacivertlileri geçtiğimiz iki sezonda çalıştıran İsmail Kartal ile Ersun Yanal'ı geride bıraktı.

Sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna sezon başında oturan Pereira, ilk 4 haftada başarılı bir grafik ortaya koydu.

Pereira'nın takımı, 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek 10 puan toplarken, Portekizli teknik adam da  sarı-lacivertlilerin kendisinden önceki son iki teknik direktörünü de geçmeyi başardı.

'Sarı Kanarya' Ersun Yanal'la şampiyon olduğu 2013-2014 sezonunda ilk 4 haftada 9 puan toplarken İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'si geçen sezon 4 maçta 7 puan alabildi.

Bu sürede Kartal ve Yanal ligde mağlubiyet yaşarken, Pereira'nın takımı henüz ligde yenilgi yüzü görmedi.

Fenerbahçe ilk yarının son dakikalarında coşuyor

Sarı-lacivertli takım Süper Lig'in ilk 4 haftasında attığı 6 golün 4'ünü ilk yarının son 3 dakikasında kaydetti.

Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı ilk yarının sonlarında bulduğu golle yenince ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Sarı-lacivertliler, bu 4 gol sayesinde 3 galibiyet almayı başardı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0