Görüş Bildir
Haberler
Pençe-Yıldırım Harekatı'ndan Acı Haber! 1 Asker ve 4 Korucu Şehit Oldu

Pençe-Yıldırım Harekatı'ndan Acı Haber! 1 Asker ve 4 Korucu Şehit Oldu

Eray İspir
25.07.2022 - 18:50 Son Güncelleme: 25.07.2022 - 18:57

Pençe-Yıldırım Harekatında teröristlerin saldırısı sonucu Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan ve korucular Bülent Vermez, Kemal İmece, Avdi Demir, Veysi Sebik şehit oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde 1 asker ve 4 korucu şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “25 Temmuz 2022 tarihinde, Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı sonucu Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu taziye mesajı paylaştı👇

Şehit Remzi Nişan'ın Mersin'deki ailesine şehadet haberi verildi

Şehit Remzi Nişan'ın Mersin'deki ailesine şehadet haberi verildi

Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan'ın, Mersin'in Erdemli ilçesindeki ailesine şehadet haberi ulaştırıldı. Haberin ardından evin önüne taziye çadırı kuruldu, çevreye de Türk bayrakları asıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yunus Emre Uygun

Şehitlerimizin acısı illaki çıkacak

Uyanmillet28

Ulan Sen 128 MILYAR dolar kaciran hirsizdan HESAP soramadin ABD den mi soracak sin?

Bilgin Yılmaz

Rabbim: tüm şehitlerimize rahmetiyle muamelede bulunur inşallah, devletinin güvenlik güçlerine kurşun sıkanları da iki cihanda perişan eder inşallah,

Uyanmillet28

He diplomasiz sahtekar Sen arap Karinla sarayda manda yogurdu ye bu memleketin gencleri de toprak altina girsin Sen cok Yasa emi