Görüş Bildir
Haberler
Pelin Karahan’ın Yeni İmajı Olay Oldu! Karın Kaslı Paylaşımına Beğeni Yağdı!

Pelin Karahan’ın Yeni İmajı Olay Oldu! Karın Kaslı Paylaşımına Beğeni Yağdı!

Sunay Korkmaz
12.10.2021 - 16:10

Kavak Yelleri dizisinde hayat verdiği Aslı karakteriyle adını duyuran Pelin Karahan’ın yeni imajı olay oldu. Son olarak Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde rol alan Pelin Karahan yaptığı son paylaşımda karın kaslarını da sergiledi. Hayranları o paylaşıma beğeni yağdırdı. İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak Bir Zamanlar Kıbrıs'ın İnci'si olarak ekranlarda boy gösteren güzel oyuncu Pelin Karahan yine gündemde. Geçirdiği büyük değişim ile de adından söz ettiren Karahan yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Pelin Karahan’ın o paylaşımları…

Geçtiğimiz haftalarda 38. yaşını kutlayan Pelin Karahan doğum günü pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Ünlü oyuncu Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi. Karahan, doğum gününde eşinin sürpriziyle çok heyecanlandığını söyledi.

Karahan, hediyenin ne olduğuyla ilgili sorulara, 'İnanın beklemediğim ve beni çok mutlu eden bir sürpriz oldu. Hediyeler ve sürprizler öyle anlatılmaz' diye yanıt verdi.

Eşinin çok romantik olduğunu da söyleyen oyuncu, 'Bana her defasında 'Daha fazla ne olabilir ki' dedirtiyor ve bir sonrasında hep daha fazlasını yapıyor' dedi.

Pelin Karahan’ın Yeni İmajı Olay Oldu!

Pelin Karahan’ın Yeni İmajı Olay Oldu!

Pelin Karahan'ın yeni imajıyla yaptığı paylaşıma hayranları beğeni yağdırdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın