Görüş Bildir
Haberler
Paya Dayalı Kitle Fonlama Platformu Startup Burada'yı Tanıyalım!

Paya Dayalı Kitle Fonlama Platformu Startup Burada'yı Tanıyalım!

Paya dayalı kitle fonlamasından ne kadar haberdarsınız? Mikro finansmanda yükselen bir trend olan paya dayalı kitle fonlaması ile girişimcilerin varlığını sürdürmelerine destek olabilir geleceğin büyük firmalarına şimdiden ortak olabilirsiniz. Peki nasıl?

1. Geleceğin unicornlarına ortak ol!

Büyük hayaller küçük adımlarla başlar! Paya dayalı kitle fonlaması, seni geleceğin devlerine şimdiden ortak olmaya davet ediyor. Hayalindeki Getir, Facebook veya Instagram gibi başarı hikayelerine, bu paya dayalı kitle fonlama platformları sayesinde tanık olabilirsin.

2. 1 TL ile hisse sahibi olmaya ne dersin?

Cevabının evet olduğunu duyar gibiyiz! Yatırım alt limiti olmadan kampanya süreleri içerisinde girişim şirketlerine yatırım yaparak onlara ortak olabilirsiniz. Başarılı girişimlerin yükseliş süreçlerinin en yakın takipçisi rolünü ortağı olarak gözlemleyebilirsiniz.

3. Kim bu gelecek vadeden girişimler?

Paya dayalı kitle fonlaması platformları, girişimleri inceleyip yatırım komitesinin değerlendirmeleri sonucunda yayınlanmaya hak kazanan özgün ve yenilikçi girişimleri sizlere sunar. Sizler de yatırımcısı olduğunuz bu ince elenip sık dokunarak size ulaştırılan girişimleri aylık olarak platformlardan takip edebilir, girişimlerin büyüme süreçlerini gözlemleyebilirsiniz!

4. Yatırımcı ve girişimcinin yolculuğunda onlara tam destek sağlayan paya dayalı kitle fonlama platformu Startup Burada!

Startup Burada, İnfo Yatırım aracı kurumu ile Türkiye’de SPK’dan lisansını alan ilk paya dayalı kitle fonlama platformlarından biridir. www.startupburada.com üzerinden giriş yap-kayıt ol butonuna tıkladıktan sonra sadece e-posta kullanıcı adı ve şifrenizi belirleyerek üye olabilirsiniz.

5. Startup Burada ile girişim yatırımcısı olmak

Merhaba yatırımcılar! Buraya kadar geldiyseniz sizi ikna etmişiz demektir! Siz de girişim dünyasına adım atmak ve yeni fırsatlar keşfetmek mi istiyorsunuz?

SPK lisanslı www.startupburada.com üzerinden girişim dünyası yatırımcısı olarak;

Küresel Bir Etki Yaratma Şansı! Startup Burada, dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya ulaşma imkanı sunar. Siz de bu platformlar üzerinden desteklenen girişimlere yatırım yaparak küresel bir etki yaratma şansını yakalayabilirsiniz.

Çeşitlilik ve İnovasyon! Startup Burada, farklı sektörlerdeki birçok girişime ev sahipliği yapar.

Teknoloji, sağlık, eğitim, sanat... Seçenekler sınırsız! Portföyünüzü çeşitlendirerek sektörler arasında dolaşabilir ve inovatif girişimleri destekleyebilirsiniz.

Topluluk Katılımı ve Bağlılık! Startup Burada, geniş ve bağlı bir topluluğa sahiptir. Yatırım yaptığınız girişimler, kullanıcılarıyla etkileşime geçerek doğrudan geri bildirim alabilir ve ürünlerini geliştirmelerine yardımcı olabilir. Birlikte büyüme heyecanı!

Riskin Dağıtılabilirliği! Tek bir girişime yatırım yapmak yerine, Startup Burada üzerinden birçok farklı girişime küçük miktarlarda yatırım yapabilirsiniz. Bu sayede riskinizi dağıtarak portföyünüzü güçlendirebilir ve kazanç potansiyelinizi artırabilirsiniz.

Eğlenceli ve Heyecan Verici Deneyim! Girişimcilik dünyası sıkıcı olmak zorunda değil! Startup Burada, yeni ve heyecan verici projelerle dolu. Bu platformlara yatırım yapmak, sadece finansal bir kar elde etmekle kalmaz, aynı zamanda kendinizi sürekli geliştiren ve eğlenceli bir yolculuğun içinde bulmanıza olanak tanır.

6. egaranti’li kampanya alarmı!

Heyecanlı haber! egaranti, garanti belgelerini dijitalleştiren SaaS çözümleri sunan girişimiyle yatırım turuna çıkıyor!Tüketici dostu bu platform sayesinde garanti süreçlerini tek bir panelden yönetin. Sen de bu inovatif girişime ortak ol, geleceğin garantisi seninle olsun! #egaranti #startupburada #yatırımturu

egaranti hakkında detaylı bilgi almak isteyen yatırımcılar buraya!

Startup Burada, egaranti ile fona ihtiyaç duyan girişim ve projeleri yatırımcılarla buluşturuyor!

Startup Burada, egaranti ile fona ihtiyaç duyan girişim ve projeleri yatırımcılarla buluşturuyor!

Girişimcilik dünyasına adımını atmak istiyorsan doğru yerdesin! Türkiye’nin ilk dijital garanti belgesi çözümü egaranti, 27 Kasım haftasında Startup Burada Platformu’nda paya dayalı kitle fonlaması kampanyası ile yatırım turuna çıkıyor.