Görüş Bildir
Haberler
Oynamayıp Adeta Karakteri Yaşayanlar Bu İçerikte! Sezonun En Çok Konuşulan Erkek Dizi Karakterleri

etiket Oynamayıp Adeta Karakteri Yaşayanlar Bu İçerikte! Sezonun En Çok Konuşulan Erkek Dizi Karakterleri

Candaş KARAGÖZ
22.04.2018 - 10:32 Son Güncelleme: 22.04.2018 - 22:31

Dizi sektörü hız kesmeden birbirinden iddialı yapımlarla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu sezon başlayıp etkileyici hikayeleri ile bizi etkisine alan dizilerin en iyi erkek karakterlerini sizler için araştırdık...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlker Kaleli - Dip - > Sahir

Puhu Tv'de izleyici ile buluşan ‘’Dip’’ dizisinde intihar etmek isteyen kişileri vazgeçirmeye çalışan ‘’Sahir’’ karakteri ile İlker Kaleli yine herkesin büyük beğenisini topladı.

2. İbrahim Çelikkol - Siyah Beyaz Aşk -> Ferhat

‘’Siyah Beyaz Aşk’’ dizisinin ilk bölümlerinde oldukça psikopat bir karakter olan Ferhat ile izleyici karşısına çıkan İbrahim Çelikkol yine oyunculuğu ile izleyiciden bu sezon tam not alan aktörlerden birisi oldu.

3. Onur Tuna – Yasak Elma -> Alihan

Otoriter, sert ve baskın bir karakter ile bu kez bizi oldukça şaşırtan Onur Tuna canlandırdığı Alihan karakteri ile bu sezonun en dikkat çeken bir diğer karakterlerinden birine hayat veriyor.

4. Caner Cindoruk – Kadın -> Sarp

Tüm olumsuzluklara rağmen sevdiği kadın için mücadesi ile adeta oyunculukta son seviyeye ulaşan oyuncu, Sarp karakteri ile bu sezonun parlayan oyuncularından birisi oldu.

5. Ulaş Tuna Astepe – Sen Anlat Karadeniz -> Tahir

Kadına şiddete karşı gösterdiği duruşu ve sahiplenici yapısı ile canlandırdığı Tahir karakteri ile Ulaş Tuna Astepe bu sezonun en çok ses getiren isimleri arasına girdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaan Yıldırım – İnsanlık Suçu -> Cemal

Fakir ama gururlu bir gençken bir anda zenginliğe olan zaafı ile dikkat çeken Cemal karakterine hayat veren Kaan Yıldırım bu sezonun sürpriz çıkışını yapanlardan oldu.

7. Mert Fırat – Ufak Tefek Cinayetler -> Serhan

Her türlü kötülüğe rağmen tam bir aşk adamı Serhan karakterine hakkını veren Mert Fırat bu sezon yine herkesi etkilemeyi başardı.

8. Kenan Ece – Avlu -> Murat

Hayata yeniden tutunan bir karakterde izlediğimiz Kenan Ece gardiyan Murat rolüyle yine bu sezon herkesi mest eden isimlerden biri.

9. Aras Bulut İynemli – Çukur -> Yamaç

Koçovalı ailesinin küçük oğlu Yamaç’ı canladıran Aras Bulut İynemli bu karakter için doğmuş gibi adeta... Herkesi ekran başına kilitliyor.

10. Burak Deniz – Bizim Hikaye -> Barış

Sevdiği kız için yapamayacağı hiçbir şey olmayan Barış karakteriyle bu sezon Burak Deniz de yıldızını parlatan isimler arasında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kenan İmirzalıoğlu – Mehmed Bir Cihan Fatihi -> Mehmed

Fatih Sultan Mehmed rolüyle uzun süren sessizliğini bozan Kenan İmirzalıoğlu yine seyirciyi kasıp kavuran rolünün hakkını veriyor.

12. Emre Kıvılcım - Adı Zehra - > Genco

Avukat Genco karakteriyle dizinin en dikkat çeken isimlerinden Emre Kıvılcım ilk bölümden itibaren izleyiciyi etkisi altına aldı.

Bonus : Erkan Kolçak Köstendil - Çukur ->Vartolu

''Çukur'' dizisinde Erkan Kolçak Köstendil, ilk bölümden itibaren fenomenleşen Vartolu karakteriyle kariyerinde zirveye yerleşti.

Peki sizce bu sezonun en başarılı karakteri hangisi ?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
204
128
56
19
16
12
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
erensefademirci

şahsiyet - haluk bilginer

Pasif Kullanıcı

valla yamaçla tahir arasında kaldım ama tahiri seçtim.biz bu gözü kara,yakışıklı adamı niye daha önce keşfedemedik ki..👍vartolu da olmalıydı,bide kadınları y... Devamını Gör

ANNE YARISI

Tahir mükemmel bir karakter. Ulaş Tuna harika bir insan...