Görüş Bildir
Haberler
Ordu'da 'Az Telefon Kullanan' Personel Aranıyor Duyurusu

Ordu'da 'Az Telefon Kullanan' Personel Aranıyor Duyurusu

Onedio Medya
22.10.2015 - 15:44

Ordu'da bir esnafın iş yerine astığı 'eleman aranıyor' duyurusunda 'Elinden cep telefonu düşürmeyen sosyal ağlardan ayrılamayan değil işine konsantre olan personel arıyoruz' ifadesi yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ordu'da çiçekçilik yapan Nafız İlhan, cep telefonu ve internete düşkün olmayan eleman bulmak için iş yerinin camına ilan astı.

Altınordu ilçesinde iş yeri bulunan İlhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 18 senedir çiçekçilik yaptığını ifade etti.

Daha önce iş yerinde çalışan personel ile ilgili aşırı cep telefonu kullanmalarından kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşadığını vurgulayan İlhan, bu nedenle cep telefonunu az kullanan kişiler ile çalışmak istediğini kaydetti.

İlhan, bu hassasiyetini göstermek için hazırladığı duyuruyu dükkanının camına astığını kaydederek ilanda, 'Tecrübeli, tecrübesiz, elinden cep telefonu düşürmeyen değil sosyal ağlardan ayrılamayan değil işini sevecek, işine konsantre olan, alacağı ücreti değil de neler yapacağını, nasıl çalışacağını soran, bilgi isteyen personel arıyoruz' ifadesine yer verdiğini aktardı. 

Esnafın artık bu özelliklere sahip elemanlar aradığını ve olumlu tepkiler aldığını belirten İlhan, 'Herkesin elinde telefon. Genci de orta yaşlı çalışanlar da telefonu elinden düşürmüyor. Bundan dolayı böyle bir yazı aklımıza geldi. Telefonu fazla kullanmayan, internet ağlarına çok fazla girmeyen, işine konsantre olan kişiler arıyoruz. Bu durumu da kağıda yazdık' dedi. 

İlhan, işe alacağı personelin mesleği gereği sosyal ağları kullanmasında fayda olduğunu ancak tüm vaktini bunlara ayırmasını istemediğini sözlerine ekledi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
12
6
2
1
1
0