Görüş Bildir
Haberler
Okullar Açılıyor! Eğitim Harcamaları İçin Yararlanabileceğiniz Burs ve Kredi Türleri

Okullar Açılıyor! Eğitim Harcamaları İçin Yararlanabileceğiniz Burs ve Kredi Türleri

cihan taştan
29.08.2023 - 12:46

Yeni eğitim öğretim yılının heyecanı her yeri sardı! 😅 

Okulların açılmasıyla birlikte elbette masraflara da bir yenisi daha eklenecek. Peki, eğitim masraflarını karşılamak için destek alabileceğiniz burs ve kredi imkanları neler?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eğitim deyince akan sular durur: Eğitim Kredisi

Ayağını yorganına göre uzatmayı iyi bilenler için güzel fırsatlar sunan eğitim kredileri, okullar açıldığında en büyük yardımcılarınızdan biri olabilir.

2. Güvence önemli: Eğitim Sigortası

Çocuklarımızın geleceği, bizim geleceğimiz! Elbette, her aile çocuğunun kesintisiz ve iyi bir eğitim almasını ister. Öğrencilerin eğitimlerinin kesintisiz tamamlanmasını sağlayan eğitim sigortası, bu anlamda faydalı bir güvence olabilir.

3. Adı üstünde: İhtiyaç Kredisi 😅

Yeni eğitim öğretim yılına nakitsiz yakalandıysanız başvurabileceğiniz en pratik çözümler arasında yer alan ihtiyaç kredileri en büyük destekçiniz olabilir. Küçük bir araştırmayla en hızlı ve en düşük maliyetli kredileri inceleyebilir, ödeme planını kendi bütçenize göre belirleyebilirsiniz.

4. Üniversite öğrencileri için olmazsa olmaz: KYK Burs ve Öğrenim Kredisi 😎

4. Üniversite öğrencileri için olmazsa olmaz: KYK Burs ve Öğrenim Kredisi 😎

Üniversite öğrencilerinin maliyetlerini karşılama konusunda en temel desteklerden biri olan KYK burs ve öğrenim kredileri, eğitim masrafları konusunda önemli bir destekçiniz olabilir.

5. Akademik başarı bursları 🤓

Birçok özel kurum ve devlet kurumu, yüksek sınav derecelerine ya da akademik başarılara sahip öğrenciler için her dönem başarı bursları açıklıyor. Eğer alanında başarılı bir öğrenciyseniz bu burslara hak kazanarak eğitim maliyetlerinize destek bulabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Spor bursları ⛹

Çeşitli branşlarda başarı gösteren sporcu öğrenciler, belirli özel ve vakıf üniversitelerinde ücretsiz okumak başta olmak üzere birçok burstan faydalanabiliyor.

7. Özel yetenek bursları

Özel kurum ve vakıflar tarafından verilen yetenek bursları, kültür, sanat ve spor alanlarında başarılı öğrencilere maddi destek imkanları sunuyor.

8. Holding ve şirket bursları 🏭

8. Holding ve şirket bursları 🏭

Özel şirketler kamuya olan görevlerini yerine getirmek ve genç nesillerin öğrenimine destek olmak için her yıl düzenli olarak öğrencilere burs imkanı tanıyor. Kimi kurumlar belirli başarı kıstaslarına sahipken kimi kurumlar ise ekonomik anlamda zorluk çeken gençlere öncelikli olarak destek oluyor.

9. Vakıfların sağladığı burslar

9. Vakıfların sağladığı burslar

Ülkemizde bulunan birçok köklü vakıf, her yıl on binlerce öğrenciye burs imkanı sağlıyor. Çeşitli ön şartları olan bu bursları takip ederek size uygun olduğunu düşündüğünüz burslara başvurabilir, eğitim maliyetlerini karşılama konusunda önemli bir destek bulabilirsiniz.

10. Ticaret ve sanayi odalarının sağladığı burs imkanları

10. Ticaret ve sanayi odalarının sağladığı burs imkanları

Çeşitli meslek gruplarını bir çatı altında toplayan, eğitim ve seminer gibi etkinliklerle gençlerin geleceğine yatırım yapan sanayi ve ticaret odaları, sağladığı burs imkanlarıyla da her yıl binlerce öğrencinin eğitim maliyetlerine destek oluyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın