Görüş Bildir
Haberler
Öfkelendiğin Tweetlere Göre Önceki Hayatında Kimdin?

etiket Öfkelendiğin Tweetlere Göre Önceki Hayatında Kimdin?

Trex
12.07.2016 - 10:58

Twitter'da öyle tweetler var ki insanlar ikiye bölünüyor. Kimileri bu tweetlere öfkeleniyor kimileri alkışlıyor. Kimileri ise anlam veremiyor. Bu testimizde  öfkelendiğiniz tweetlere göre önceki hayatınızda kim olduğunuzu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bu tweete kaç puan verirsiniz? ( 0 = Hiç öfkelenmedim 5 = Çok öfkelendim )

1. Öncelikle bu tweete kaç puan verirsiniz?  ( 0 = Hiç öfkelenmedim  5 = Çok öfkelendim )

2. Hangi tweet seni daha çok öfkelendirdi?

3. Peki bu tweet? ( 0 = Hiç öfkelenmedim 5 = Çok öfkelendim )

3. Peki bu tweet? ( 0 = Hiç öfkelenmedim  5 = Çok öfkelendim )
İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Bu tweete ne dersin? ( 0 = Hiç öfkelenmedim 5 = Çok öfkelendim )

4. Bu tweete ne dersin? ( 0 = Hiç öfkelenmedim  5 = Çok öfkelendim )

5. Peki buna ne dersin? ( 0 = Hiç öfkelenmedim 5 = Çok öfkelendim )

5. Peki buna ne dersin? ( 0 = Hiç öfkelenmedim  5 = Çok öfkelendim )

6. Son olarak bu tweetlerden hangisi daha çok öfkelendirdi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fyodor Dostoyevski!

Fyodor Dostoyevski!

Sen önceki hayatında dünyanın en özgün ve en yüce 'ruh'larından birisi olan Fyodor Dostoyevski'ydin! Öyle bir yüce ruha sahipsin ki asırlar geçse de boyunca kaleminden çıkanlar insanları etkilemeye devam ediyor. Mükemmel bir insan mısın? Elbette hayır, hangimiz değiliz ki.. Sen hatalarını kabullenen kendisiyle barışık bir insansın. Sadece kendin değil çevrene de çat çat çat hatalarını söyleyebilecek birisin. Senin zincirlerinden ve aşamadığın duvarlardan başka korkacak hiçbir şeyin yok!

Nazım Hikmet!

Nazım Hikmet!

Sen önceki hayatında Nazım Hikmet'tin! Hani hep derler ya '9 köyden kovulmuş' diye, işte bunun da çaresi Onuncu köyü bulmaktır. Ki sen oradan da kovulmuşsun. Doğrucu Davutluk ve ideallerin hep senin başını yaktı. Ve fakat işin en acı tarafı: Dünyaya yeniden gelsen, yine aynı insan olurdun. Yapacak bir şey yok, sen busun. Bir de yaşamayı ciddiye alıyorsun. O kadar ki 70 yaşına gelsen zeytin dikersin. Hem de öyle çocuklarına kalır falan diye değil; ölmekten korktuğun halde ölüme inanmadığın için...

Che Guevara!

Che Guevara!

Sen önceki hayatından Che Guevara'ydın! Sen tam bir idealistsin. Bir işin yapılabilirliği ya da imkansızlığı senin için mühim değildir. Önemli olan işi yapmaya çalışmaktır, en azından 'yol'unu belli etmektir.  Sende dünyayı değiştirmek için gerekli her şey var: Devrimci ahlak, zeka, öngörü, muhakeme yeteneği, güç, azim, kararlılık ve fedakarlık. Sen bu dünyaya insanlara faydalı olmak için gelmişsin. Hangi çağda yaşarsan yaşa bu gerçek değişmez. Ayrıca senden kimseye zarar gelmez. ;)

Oğuz Atay!

Oğuz Atay!

Verdiğin cevaplara göre sen önceki hayatından Oğuz Atay'dın! Sen tam bir tutunamayansın: Tutunanlara inat...  Bunun yanında hayatın her alanında kendinizle ilgilisiniz. Bunu, Oğuz Atayca ifade edersem: hayatınızın odak noktasında Turgut Öz'ben' ve Hikmet 'Ben'ol var. ;) Sen önceki hayatında da bir Oğuz Atay'dın bugün de öyle yarın da öyle olacak. ;)

Lady Diana!

Lady Diana!

Sen önceki hayatında tartışmasız en aykırı ama en sevilen prenses Lady Diana'ydın! Katı kurallara, hiyerarşiye daima karşı çıkan içinden nasıl geliyorsa öyle yaşayan bir insan. Kendi doğruları olan, kurallara boyun eğmeyen asi ama asil bir duruş. İnce bir ruh. Çünkü senin için doğru olan bu, kimse kısıtlamalar yüzünden istemediği bir şekilde yaşamaya mahkum edilmemeli. Hayırseverliğinden bahsetmemize gerek var mı bilmiyoruz :) Ayrıca sende öyle bir şey var ki, soğuk bir insan olsan da daima çok içtensin. Pek cana yakın davranmasan da daima samimi olursun karşındaki kişiye. Bunların dışında senin paraya mülke pek de önem vermediğini, asıl önemli olanın bunlar olmadığını bildiğini düşünüyoruz. ;)

Jül Sezar!

Jül Sezar!

Sen önceki hayatında Jül Sezar'dın! Tam bir politik dehasın. Rakiplerine karşı karşı bir tilki gibi yaklaşıyor aslan gibi tuzak kuruyor bir timsah gibi avlıyorsun. Havada uçan karada kaçan.. Senden kurtulmanın ihtimali yok. Öyle basit hilelerle seni yok etmek çok zor. Lakin bu müthiş dehana o kadar güveniyorsun ki bu senin dibini görmene engel oluyor. Bu aşırı özgüven patlamasını da halledersen kimse arkandan hançerleyemez!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
785
241
187
106
83
29
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erdem Gündoğdu

Oğuz Atay'mışım. tutunamayanları 4. kez okumaya başladığım şu dönemde gülümsetti çıkan sonuç. tişikirlir inidiii

isimsiz soyisimsiz

Reenkarnasyon'a inananların sayısı bir elin parmaklarını geçmezken bu tür testlerin inanılmaz rağbet görmesi :D

4B

Şıklara sinirden şekilden şekle girdim çözerken