Görüş Bildir
Haberler
O Artık OKX: Dünyanın En Güçlü Kripto Platformu Merkeziyetsizliği Başka Bir Boyuta Taşıyor!

etiket O Artık OKX: Dünyanın En Güçlü Kripto Platformu Merkeziyetsizliği Başka Bir Boyuta Taşıyor!

Well Ok Then
19.01.2022 - 15:36

20 milyondan fazla kullanıcıya hitap eden dünyanın en güçlü kripto platformu olan OKEx isim değişikliğine gitti ve o artık OKX! Peki değişen sadece isim mi oldu? Gelin detaylara birlikte bakalım! 

Keyifli okumalar! 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

Kripto dünyasıyla birlikte değişen ve yenilenen OKX!

Kripto dünyasıyla birlikte değişen ve yenilenen OKX!

Bu isim değişikliği aslında kripto para dinamizmini ve hızlanan benimsenmeyi yansıtan bir marka değişikliği ve bu yeniden markalaşmaya giden şirketin aslında vizyonunun ve misyonunun büyük bir yansıması niteliğinde. Şirket Twitter üzerinden bunu “Kripto para endüstrisindeki ilerlemeye ve Web3’e olan bağlılığımıza devam etmek için OKX olarak yeniden markalaştık.” şeklinde vurguladı.

"OKEx" ismi neyi temsil ediyordu?

"OKEx" ismi neyi temsil ediyordu?

Şirket yaptığı açıklamada buna ilişkin şunları belirtti: 

“Ekibimiz kripto yolculuğuna yeni başladığında, Bitcoin bir ağ olarak emekleme dönemindeydi. Ethereum hala geliştiriliyordu. Diğer halka açık blok zincirler ve uygulamalar, whitepaper kavramlarından başka bir şey değildi. Bununla birlikte, Bitcoin aracılığıyla, canlandırıcı derecede farklı bir geleceğin, her bireyin kendi değerini maksimize etme özgürlüğüne ve onuruna sahip olduğu ve gerçekten kendi değerine sahip olduğu gerçek bir açık sistem yakaladık. Bizim ilk etapta başlamamızı sağlayan şey buydu. OKEx bir kripto borsası olarak başladı. Adımızdaki “Ex”, herkesin kripto varlıklarına serbestçe erişmesi ve takas etmesi için oluşturmaya odaklandığımız açık pazarı temsil ediyor. Sektörümüzün büyümesi için gerekli ve uygulanabilir olan şey bu olduğundan, merkezi bir borsa olarak başladık.'

Sonrasında kripto dünyası nasıl değişti?

Sonrasında kripto dünyası nasıl değişti?
www.okx.com

Bu değişim ise şirket tarafından şöyle ifade edildi: 

'Merkezi olmayan finansın yükselişi, NFT’ler ve metaverse’ler heyecan verici olanaklar yaratmaya başladı. 10 yıl önce sadece bir kavram olan Web 3.0, bu teknolojik devrim dalgasının yeni sınırı haline geldi. Sektörümüz geliştikçe OKX de gelişiyor. Dünya çapında 20 milyondan fazla müşteriye hizmet vermek için en güvenilir ve gelişmiş merkezi kripto borsası altyapısını inşa ederken, kendi statükomuza meydan okumaktan asla vazgeçmedik. Bizim oyunumuzun adı da değişim oldu.'

OKEx neden OKX oldu?

OKEx neden OKX oldu?

Şirket isim değişikliğin nedenini, vizyonlarını ve misyonları ise şu cümlelerle ifade etti: 'MetaX, birden fazla blok zinciriyle uyumlu, merkeziyetsiz bir cüzdan, bir NFT pazarı ve OEC (altında heyecan verici özelliklere sahip yüksek performanslı metriklere sahip bir DEX) dahil olmak üzere birçok ürün geliştirdik. Endüstri geliştikçe ve ilgi çektikçe biz de geliştik ve yenilendik. Dolayısıyla şu anda bir merkezi borsadan çok daha fazlasını oluşturmuş durumdayız. Bu yüzden ne için vâr olduğumuzu ve neyi temsil ettiğimizi gösterecek olan markamızı değiştirmenin de vakti geldi. Finans (DeFi) ve oyun (oynayarak kazan, play-to-earn) sadece başlangıç noktaları… Bu yüzden E’yi bırakıyoruz ve bu yolu hazırlamak için onu X’e çeviriyoruz.”

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın