Görüş Bildir
Haberler
Nurgül Yeşilçay'ın Partneri Belli Oldu! İşte O Bomba İsim...

Nurgül Yeşilçay'ın Partneri Belli Oldu! İşte O Bomba İsim...

GNS
25.10.2021 - 19:35

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. En son FOX'un Kefaret isimli dizisiyle seyirci karşısına geçen Yeşilçay, ara vermeden yeni işine başlıyor. Pastel Film ile sözleşme imzalayan Yeşilçay'ın partneri belli oldu. 45 yaşındaki sevilen oyuncunun hayranları yeni projeyi büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Peki Nurgül Yeşilçay'ın partneri kim? İşte projenin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekranların sevilen kadın oyuncularından Nurgül Yeşilçay yeni projesiyle geri dönüyor. Hayranları proje hakkındaki detayları ve oyuncunun partnerini merak ediyor. İşte haberin detayları...

Ekrana Dönüyor

Ekrana Dönüyor

Pastel Film ile dizi anlaşması yapan Nurgül Yeşilçay'ın partneri de kendisi kadar iddialı. Geçen sezon 25 Film'in Kefaret dizisiyle seyirci karşısına çıkan Nurgül Yeşilçay, yaz başı önce film, peşinden de tiyatro yapacağını duyurmuştu. Güzel oyuncu yakın zamanda bir de dizi anlaşması yaptı.

Bedran Güzel'in yönettiği 'Kim Bu Aile' filminin çekimleri için imaj yenileyen ve sarışın olan Yeşilçay, bu arada DasDas'ın 'Bir Barda Bir Gece...' oyununun provalarına başladı. Oyunda Yeşilçay'a 'İkinci Şans' filminde kızını oynayan Afra Saraçoğlu eşlik ediyor.

Partneri Emre Kınay Olacak

Partneri Emre Kınay Olacak

Kulislerde dolaşan bilgilere göre Yeşilçay'a başrolde Emre Kınay eşlik edecek. Kınay son olarak 'Ramo' dizisinde rol almış ve güçlü oyunculuğuyla hayranlık uyandırmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın