Görüş Bildir
Haberler
Nejat İşler'in Yeni Filmi "İyi Adamın 10 Günü" Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çekiyor! Kadro Adeta Şampiyonlar Ligi

Nejat İşler'in Yeni Filmi "İyi Adamın 10 Günü" Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çekiyor! Kadro Adeta Şampiyonlar Ligi

Müge Kakşi
05.09.2021 - 15:30

Bir süredir projelerde görünmeyen ünlü oyuncu Nejat İşler yeni filmiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İşler İyi Adamın 10 Günü adlı filmin başrolü için hazırlıklara başlarken filmin oyuncu kadrosu ise dikkatleri üzerine çekti. İşte Nejat İşler'in başrolünde olduğu İyi Adamın 10 Günü filmi oyuncuları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eylül ayında sete başlayacak İyi Adamın 10 Günü filmi oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Başrolünde yakışıklı oyuncu Nejat İşler'in yer alacağı filmin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı isimler var. İşte detaylar...

İYİ ADAMIN 10 GÜNÜ FİLMİ OYUNCU KADROSU ÇOK KONUŞULDU

Ay Yapım’ın Netflix için çekeceği “İyi Adamın 10 Günü” filmi 7 Eylül’de sete çıkıyor. TV 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Uluç Bayraktar’ın yöneteceği filmde Nejat İşler başrol oynayacak.

Nejat İşler’in hayat vereceği eski bir avukat olan Sadık’ın 10 günlük macerasını konu alan film, Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlandı. 

Filmin oyuncu kadrosu da büyük beğeni topladı. “İyi Adamın 10 Günü”nde Nejat İşler’in yanı sıra Barış Falay, Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu, İlayda Alişan, İlayda Akdoğan ve Kadir Çermik rol alıyor.

Kaynak

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın