Görüş Bildir
Haberler
Ne Çeşit Bir Böceksin!

etiket Ne Çeşit Bir Böceksin!

Şeboş
19.06.2017 - 14:33

Korkma, hemen de tiksinme canım. Minnoş minnoş böcekler de var hayatımızda;) Uçabilirsin, ısırabilirsin. Hatta sokabilirsin, belki de zehirlisin. Sen hangi tatlış bir böööcükkksün bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlıyoruz bakalım, uzun yolculuklardan keyif alır mısın?

2. Hangi renk eşleşmesi tam senlik?

3. Bir işin olmadan nasıl desem, böyle aylak aylak yaşayabilir misin?

4. Evet biliyorum sakin olmak lazım, ama farzet ki sinirlendin ne yaparsın?

5. Puantiye mi çizgili mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dünyaya gerçek yüzünü gösterir misin, yoksa hep bir masken var mıdır?

7. Ormandasın seni neyin kamufle etmesini istersin?

8. Ve son sorun: Eğer bir kuş olsaydın hangisi olurdun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

9. Nazlı bir "Uğur Böceği"sin!

Oooo kıyamazlar ya kibar mı kibar, ince düşünen, alımlı bir Lady Bug'sın sen. (Uğur böceği) Çevrendekileri kendinden daha çok düşünen bir yapın var. Hem onları korumak, kollamak, hayatını, onlara adamak istiyorsun, hem de biraz hayatın tadını çıkartmak. Önceliklerinin sırala lütfen. İnsan seviyorsun sen, kıyamıyorsun, yardım seviyorsun. Kendin için yaşar mısın biraz da cicim. Bak etrafında ne kadar bencil insan var. Bence sen de biraz bencil olabilirsin. İnsanlara saygını, sevgini yitirme devam et böyle tamam ,ama millete kul köle olmayı da kes artık. Haydi kendine gel ve birilerine bağlı yaşamayı bırak. Kokoşum benim, aç o güzel kanatlarını ve uç uç böceğimmm!!

10. Dragonfly! Yusufçuk demeyelim dedik!

Yusufff yusufffçuskun sen. Aslında oldukça cesur ve yerine göre sinsi bir yapın var. Sağ gösterip solu patlatıveriyorsun. O şahane seffaf kanatlarınla, insanları resmen hipnotize edip kontrolün altına alıyorsun. Bağımlı yapıyorsun kendine. Ama sana ters düştükleri an neye uğradıklarını  şaşırıyorlar. Adaletsiz değilsin ama olaylar istediğin gibi olmadığı zaman acımasız olabiliyorsun. Parayı çok seviyorsun ve gücüne inanıyorsun. Aman bee para elimin kiridir diyene de ' bii ..tir git ya' diyorsun gerçekçisin orada bile;) Kendi istediğin yerlerde uçuyor, eğlence mekanlarını seviyorsun. Sana takılan hayatını yaşıyor canım ya. Güneşte parlayan o güzel kanatlarınla hayatın tadını çıkart bakalım.

11. Kelebeksin!

''Koy ,,,ne gitsin be' mentalitesiyle yaşıyorsun. Bir daha mı geleceğim dünyaya? Kazandığını o gün yiyorsun. Aman birikim, ekonomi yapayım, dikkatli yaşayayım mantığı sana uygun bir yaşam tarzı değil. Dış görünüşüne önem veriyorsun hem de oldukça fazla. Hatta bazen insanları da öyle değerlendiriyorsun, en kötü huyun da bu maalesef. Her şeyin en pahalısını, en iyisini kullanayım, oldukça havalı yerlere gideyim, en farklı lezzetleri ben tadayım. İnsanlardan farklı olayım. Seni parmakla göstersinler, hep üzerine titresinler. Bayılıyorsun penses muamelelerine. Makyaj yaptıktan sonra yüzüne dokunulmasından nefret ediyorsun, en belirgin özelliğin de bu. Seni tanıyanların aklına gelen ilk şey bu! Öpüyoruz süslü böceğim seni!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
919
482
311
164
97
78
55
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ak Gandalf

SENSİN BÖCEK

Ayhan

Yusufçuk :D

Jaymz

Bok böceği.