Görüş Bildir
Haberler
Müzikte Seçici Olanların Bile Anında Ritmine Kapılacağı Yaza Damga Vuran K-Pop Şarkıları

Müzikte Seçici Olanların Bile Anında Ritmine Kapılacağı Yaza Damga Vuran K-Pop Şarkıları

Samsung
23.07.2020 - 17:19

K-Pop uzun süredir ülkemizde geniş bir hayran kitlesine sahip. Ancak hayranı olmayanlar bile son zamanlarda K-Pop dinlemeye başladı. Bunun sebebi gerçekten kaliteli müzik yapmaları ve her müzikseverin kulağına hitap eden ritme sahip olmaları. Gelin her müziği dinlemeyen ve seçici olanların bile hoşuna gidecek o K-Pop şarkılarına bakalım...

BTS - "On"

'On' şarkısı Güney Koreli erkek grubu BTS'in dördüncü Korece albümü olan Map of the Soul: 7'ın içinde yer alıyor. Şarkının çok sevilmesi bir yana, aynı gün yayınlanan klibi de insana enerji veriyor. Şarkının bir de Sia ile söyledikleri versiyonu var, onu da dinlemenizi tavsiye ederiz.

Şarkıyı YouTube üzerinden buraya tıklayarak dinleyebilirsiniz.

Lady Gaga ft. BLACKPINK - "Sour Candy"

Lady Gaga ft. BLACKPINK - "Sour Candy"

Lady Gaga ve Blackpink'in bir arada olduğu bir şarkıyı düşünmek bile insanı gülümsetiyor. Lady Gaga'yı tanımayan yok ancak Blackpink'i bilmeyenler için; onlar Güney Koreli bir K-Pop grubu. Dünyaca bilinen Kill This Love ya da How You Like That isimli şarkılarını mutlaka bir yerlerde duymuşsunuzdur. Sour Candy'ye ise henüz bir klip çekilmedi.  

Şarkıyı YouTube'da buraya tıklayarak dinleyebilirsiniz.

Monsta X (ft. French Montana) - "Who Do U Love?"

Monsta X, kurulalı henüz 5 yıl olmasına rağmen tüm dünya tarafından oldukça sevilen bir grup; kısa sürede şöhret basamaklarını hızla tırmandılar. Amerikalı hiphop sanatçısı French Montana ile 1 yıl önce 'Who Do U Love?' şarkısını yayınladılar ve şarkı bu sürede YouTube üzerinden 28 milyon izlenmenin üzerine çıkmayı başardı.

Buraya tıklayarak hem şarkıyı dinleyebilir hem de klibi izleyebilirsiniz.

GOT7 - "Not by the Moon"

7 kişiden oluşan GOT7 grubu, 2014'te Girls Girls Girls şarkısıyla çok iyi bir çıkış yakalamış ve dünyaya adını duyurmuştu. Gruptaki üyeler ise yalnızca Koreli değil; Amerika'dan, Hong Kong'dan ve Tayland'dan olanlar da var. 

Şarkıya ve klibe buradan ulaşabilirsiniz.

TWICE - "MORE & MORE"

MORE & MORE, Güney Koreli kız grubu Twice'ın dokuzuncu Koreli EP'si. JYP Entertainment and Republic Records tarafından 1 Haziran 2020'de piyasaya sürüldü ve o günden beri dinlenme rekorları kırmaya devam ediyor.

Şarkıya ve klibe buradan ulaşabilirsiniz.

(G)I-DLE - I'm The Trend

Kurulmasının üzerinden henüz 2 yıl geçmiş olmasına rağmen, (G)I-DLE oldukça sevildi ve tüm dünyaya yayılmış bir hayran kitlesi edindi. 6 genç kızdan oluşan grubun 'I'm The Trend' isimli yeni şarkısı, en sevilen şarkılarından biri olmayı başardı bile!

Şarkıyı dinlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

WOODZ - Love Me Harder

Bu seferki şarkımız bir gruba değil, tek bir kişiye ait. Cho Seung-youn; hem WOODZ hem de Luizy olarak bilinen, Güney Koreli bir şarkıcı-söz yazarı, dansçı ve plak yapımcısı... Bir elinde on marifet. 

Şarkıyı dinlemek için buraya tıklayın.

Everglow- DUN DUN

Yine kısa sürede piyasada adını duyurup meşhur olan bir grup ile karşınızdayız: Everglow. 6 üyesi de büyük hayran kitlelerine sahip ve şarkıları gerçekten çok başarılı. DUN DUN ise 5 ay önce yayınlandı ve YouTube'da tam 138 milyon izlenmeye ulaştı. 

Şarkıyı dinlemek ve klibi izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Iz*One - Secret Story of the Swan

Iz*One, Güney Koreli ve Japon genç kızlardan oluşan grup. Güney Kore ve Japonya ortak yapımı olan, hayatta kalma temalı program Produce 48'den sonra kurulan grup, o günden bugüne başarılı şarkılarıyla dünyayı sallıyor.

Sizi şarkıyı dinlemek için buraya alabiliriz.

Hwasa - Maria

Ahn Hye-jin, sahne adıyla Hwasa, aslında Güney Koreli müzik grubu Mamamoo'un bir üyesi. Grup, aynı zamanda 2014 yılının en iyi çıkış yapan grubu; Hwasa ise grubun vokali ve rapçisi.

Buraya tıklayarak şarkıyı dinleyebilirsiniz.

K-Pop ritmine kapılanlar, Galaxy S20+ BTS Edition'a kalbini kaptıracak!

K-Pop ritmine kapılanlar, Galaxy S20+ BTS Edition'a kalbini kaptıracak!

Galaxy S20+, BTS ile ortaklaşa tasarlanan özel etiketler, resimler ve daha pek çok BTS’e özgü tasarım ile baştan yaratıldı. Galaxy S20+ ve Galaxy Buds+, ikonik mor kalpli yeni tasarımı ile senin de kalbini çalacak; BTS ile dünya çapındaki hayranları arasında çok özel bir bağ kuracak!

BTS sevgisiyle yaşamaya devam eden Galaxy S20+’ın sahip olduğu yenilikçi özelliklerin keyfini çıkarın. 💜

Detaylı bilgi için tıklayın.