Görüş Bildir
Haberler
Müzik Zevkine Göre Hangi Fakültenin Sana Uygun Olduğunu Söylüyoruz!

Müzik Zevkine Göre Hangi Fakültenin Sana Uygun Olduğunu Söylüyoruz!

Müzik herkesin hayatında önemli bir yer tutar ve her birimizin farklı bir müzik zevki vardır. Peki, müzik zevkin üniversitelerin hangi fakültesine işaret ediyor olabilir? Bu testte soruları cevaplayarak müzik zevkine göre sana hangi fakültenin daha uygun olduğunu söylüyoruz. Hazırsan, testimize başlayalım!

1. Basit bir soru ile başlayalım. Kendine en yakın bulduğun müzik türü hangisi?

2. Sevdiğin müzik türünü öğrendiğimize göre sana şöyle bir sorumuz olacak: Bir müzik festivaline gitmek ister misin?

3. Peki bir müzisyen olduğunu varsayarsak, şarkı üretmeye nereden başlardın?

4. Şarkımızı ürettik, e bir de klip lazım değil mi! Bir müzik klibi çekecek olsaydın nasıl bir konsept hazırlardın?

5. Güzeeel. Devam edelim öyleyse. Diyelim ki dışarıda en sevdiğin şarkı çalmaya başladı! 😍 Ne yaparsın?

6. Favori şarkın nasıl bir temaya sahip diye sorsak?

7. Peki dinlediğin müzikte en çok neye dikkat edersin? Kulağına ilk olarak hangi ayrıntılar çarpar?

8. Son olarak, elinde bir festival bileti var ve bu festivale katılım zorunlu. Biletin üstünde hangi festival yazıyor? 🤩 🥳

Diş Hekimliği Fakültesi!

Diş Hekimliği Fakültesi!

Seçtiğin yanıtlara göre sana uygun olan fakülte, zorlu ama bir o kadar da kıymetli: Diş Hekimliği Fakültesi! Sen enerjik ve yoğun bir temponun bile altından kalkabilecek bir yapıya sahipsin. Hareketli ve dinamik biri olduğunu fark ettik, bu enerjiyi içnden atabilmek ve rahatlamak için sürekli hareket halindesin. Diş hekimliği okumak da hareket ve yüksek tempo ister, arı gibi çalışman gereken bir fakülte olduğu için Diş Hekimliği Fakültesi tam sana göre!

Fen - Edebiyat Fakültesi!

Fen - Edebiyat Fakültesi!

Seçtiğin yanıtlara bakacak olursak sen okumayı, araştırmayı, okurken düşünmeyi ve araştırırken ufkunu iki katına çıkaracak bilgileri öğrenmeyi seven bir yapıdasın. Sorgulama yeteneğin bilgi birikimini kat be kat arttırıyor. Hayattaki amaçlarından biri de sürekli bir şeyler öğrenmek gibi geldi bize. Bu yüzden Fen - Edebiyat Fakültesi'nde okumak tam sana göre olacak!

Güzel Sanatlar Fakültesi!

Güzel Sanatlar Fakültesi!

Vaaay! Seçtiğin yanıtlara bakacak olursak iç dünyanın fazla renkli olduğunu söyleyebiliriz! Hatta bu renkler dış dünyana da taşmış durumda! Yaratıcılık konusunda sınırlarının olmadığını düşünüyorsun ve bu iç dünyan üretken olmanı sağlıyor. Üretirken de eğlenmeyi sonuna kadar yaşıyorsun. Bu yüzden Güzel Sanatlar Fakültesi tam da sana göre bir fakülte diyebiliriz!

Hukuk Fakültesi!

Hukuk Fakültesi!

Hak, hukuk ve adalet timsali olan sen! Verdiğin cevaplara baktığımızda senin okumayı ve araştırmayı sevdiğini hissettik. Yazma konusunda kimsenin eline su dökebileceğini düşünmüyoruz. Adil bir yapıya sahipsin, dengeyi kurmayı becerebiliyorsun. bu yüzden Hukuk Fakültesi tam sana göre diyebiliriz!

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi!

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi!

Müzik zevkin ve tercihlerin seni İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne yönlendiriyor! Müzik senin için sadece bir tutku olmanın ötesinde, müziğe karşı düzenli, analitik ve disiplinli bir yaklaşım sergiliyorsun. Bu özelliklerin, iş dünyasında başarılı bir kariyere adım atman için gereken niteliklere sahip olduğunu gösteriyor. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tam sana göre diyebiliriz!

İletişim Fakültesi!

İletişim Fakültesi!

Sözlerin ve müziğin gücüne fazlasıyla inanıyorsun! Verdiğin cevaplara göre insanları bilgilendiren, etkileyen ve eğlendiren bir iletişim uzmanı olma potansiyeline sahipsin. Hitabetin kuvvetli ve kendine güvenen, sağlam ve dik bir duruş sergiliyorsun. İnsanların duygularını harekete geçirme ve onları bir araya getirme yeteneğin, İletişim Fakültesi'nin sana uygun olduğunu söylüyor!

Mühendislik - Mimarlık Fakültesi!

Mühendislik - Mimarlık Fakültesi!

Sorduğumuz sorulara verdiğin cevaplar seni Mühendislik - Mimarlık Fakültesi'ne yönlendiriyor! Sen, müziğin düzenli ritmi gibi uyumlu ve yaratıcı bir düşünce yapısı ile yaratıcılığa sahipsin. Bu özelliklerin, mühendislik ve mimarlık alanlarında başarılı olman için gereken temel yeteneklere işaret ediyor. İnşa etmek, tasarlamak ve problemleri çözmek senin doğal yeteneklerin arasında yer alıyor. İşte bu yüzden Mühendislik - Mimarlık Fakültesi tam sana göre!

Sağlık Bilimleri Fakültesi!

Sağlık Bilimleri Fakültesi!

Seçtiğin yanıtlar seni Sağlık Bilimleri Fakültesi'ne yönlendiriyor! Sen, insan sağlığına olan ilgin ve duyarlılığınla ön plana çıkıyorsun. Müziğin senin için bir motivasyon ve iyilik kaynağı olmasıyla beraber iyileştirici gücüne de inanıyorsun. Bu enerji ve hassasiyet, sana Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin uygun olduğunu apaçık bir şekilde belli ediyor!

Tıp Fakültesi!

Tıp Fakültesi!

Seçtiğin yanıtlar bizi Tıp Fakültesi'ne yönlendiriyor! İnsan sağlığına olan ilgin, empati yeteneğin ve detaylara olan dikkatinle öne çıkan birisin. Tıp Fakültesi'nde bilimsel bilgi ve pratik becerilerle donanarak, hastaların yaşamlarını iyileştirmek ve umut vermek için önemli bir rol oynayacak tipte birisin. Bu yüzden Tıp Fakültesi tam da sana göre!

Senin için geleceğine yön verecek gerçek eğitim İstanbul Beykent Üniversitesi'nde!

Senin için geleceğine yön verecek gerçek eğitim İstanbul Beykent Üniversitesi'nde!

Hayalindeki başarılı kariyere ulaşmak ve geleceğini en güzel şekilde inşa etmek için Beykent Üniversitesi seni bekliyor! Başarılı akademik kadrosu, eğitimin yüksek niteliği, öğrencilerine mükemmel bir üniversite hayatı sunması ve çok daha fazlası için Beykent Üniversitesi'ni tercih et! Haydi geleceği sen hayal et, Beykent Üniversitesi gerçekleştirsin!