Görüş Bildir
Haberler
Müzik Tutkusu Nirvanaya Ulaşanların Fulleyebileceği Test!

Müzik Tutkusu Nirvanaya Ulaşanların Fulleyebileceği Test!

Red Bull
24.09.2019 - 20:05

Müzik senin için bir tutku. Bu tutkunun peşinden gitmeye hazır mısın? 

Haydi o zaman teste...

1. İlk sorumuz gelsin o zaman! Efsane grup Queen’in ilk albümü neydi diye sorsak?

2. Toplam 8 ödülle, bir gecede en fazla Grammy müzik ödülünü kazanan ünlü şarkıcı kimdir peki?

3. Şimdi de sana 2004 yılında çıkan ve Rap dünyasını sallayan Ceza’nın albümünün adını soruyoruz!

4. ‘Dark Side of The Moon’ albümü ile 200 müzik listesinde birden 741 hafta yani 14 yıl boyunca 1. sırada kalmayı başaran grup hangisidir?

5. Son sorumuza geldik! Türk Marşı olarak da bilinen "Ronda allla Turca" hangi dünyaca ünlü bestekara aittir?

Müzik Senin İçin Tam Bir Tutku!

Müzik senin için gerçek bir tutku haline gelmiş durumda. Müziksiz bir gün geçirme fikri bile seni deli ediyor. 5'te 5 yaparak bunu gösterdin. Müzik tutkunu takip etmeye Red Bull Music Festival Istanbul ile devam etmeye ne dersin? Hemen aşağıdaki görsele tıkla ve karşına çıkan testte de 5’te 5 yap, Red Bull Music Festival Istanbul gecelerinden seçtiğin bir tanesi için 2 kişilik %25 indirim kuponu kazan! Detaylar için tıkla!

Hiç Fena Değilsin!

Müzik senin için elbette bir tutku. 5’te 5 yapamamış olman bu gerçeği değiştirmiyor elbette. Müzik tutkunu takip etmeye Red Bull Music Festival Istanbul ile devam etmeye ne dersin? Hemen aşağıdaki görsele tıkla ve karşına çıkan testte de 5’te 5 yap, Red Bull Music Festival Istanbul gecelerinden seçtiğin bir tanesi için 2 kişilik %25 indirim kuponu kazan! Detaylar için tıkla!

Olmadı, Bu Sana Yakışmadı!

Soruların çoğuna doğru cevaplar veremedin ama bu müziğin senin için bir tutku olmadığı anlamına gelmez elbette. Müzik tutkunu takip etmeye Red Bull Music Festival Istanbul ile devam etmeye ne dersin? Hemen aşağıdaki görsele tıkla ve karşına çıkan testte de 5’te 5 yap, Red Bull Music Festival Istanbul gecelerinden seçtiğin bir tanesi için 2 kişilik %25 indirim kuponu kazan! Detaylar için tıkla!

Müzik yeniden İstanbul'u ele geçirmeye geliyor!

Müzik yeniden İstanbul'u ele geçirmeye geliyor!

Detaylar için tıkla!