Görüş Bildir
Haberler
Müttefikimiz Buz Gibi

Müttefikimiz Buz Gibi

Tekil
20.01.2018 - 14:21

Putin Epifani Bayramı için eksi 10 derecedeki göle girdi...

Son dönemde Türkiye'nin doğal müttefiki olan Rusya'nın Devlet Başkanı Putin, Ortodoks Bayramı olan Epifani için donmuş bir göle girdi...

Epifani Bayramı'nda İsa'nın vaftiz edilişi kutlanıyor. Bununla beraber kilisenin açtırdığı buzlu havuzlara giren Ortodokslar, bu sayede hastalıklarından ve günahlarından kurtulacağına inanıyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğal Müttefik ama Karşıtlıklar Yok Değil

Doğal Müttefik ama Karşıtlıklar Yok Değil

Epifani Bayramı kapsamında Moskova'da eksi 10 derecedeki havuza giren Putin, siyasette de benzer soğukkanlı tavrı ile biliniyor.

Bölge üzerinde planları  olan ülkelerin bizi birbirimize düşürmek istemesine rağmen Rusya bizden vazgeçmedi.Yine de bizden ayrı ajandası olmadığını söylemek mümkün değilse de, çıkarlarımızın bir olduğu muhakkak...

Uçak Olayı İlişkileri Bitme Noktasına Getirdi...

Uçak Olayı  İlişkileri Bitme Noktasına Getirdi...

Türk hava sahasını ihlal ettiği gerekçesiyle düşürülen Rus uçağı, Türkiye-Rusya ilişkilerini tarihindeki en gerilimli döneme itti.

Batı Aranızda Anlaşın Dedi...

Batı Aranızda Anlaşın Dedi...

Türkiye üyesi olduğu batılı kuruluşların yarı gizli patronu ABD'den, 'Rusya ile kendi aranızda çözüm bulun' cevabını alınca Rusya ile müzakere kaçınılmaz oldu.

Aynı Safa Geçtik mi?

Aynı Safa Geçtik mi?

Rusya, Suriye'de ülke bütünlüğünü ve mevcut devlet başkanını desteklerken Türkiye ise Suriye toprak bütünlüğü konusunda tereddüt yaşamasa da 'Zalim Eset' ezberinden ne yazık ki kurtulamıyor.

Size Mahkum Değiliz Mesajı

Size Mahkum Değiliz Mesajı

Türkiye'nin Astana gibi farklı ittifaklara yer alarak mevcut sorunla ilgili size mahkum değiliz mesajı elbette önemli. Ancak AB ile doğuda karşılaştırılacak bir birlik var mı? Emin değilim!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın