Görüş Bildir
Haberler
Muş'taki Aşiret Düğününde Altın Yarışı: 40 Dakikada 1 Milyon Liralık Takı Taktılar

Muş'taki Aşiret Düğününde Altın Yarışı: 40 Dakikada 1 Milyon Liralık Takı Taktılar

R.G.
20.10.2020 - 14:06

Muş'ta Ceren ve Seyfi Karakaya çiftinin 1 saat süren düğününde, davetliler 40 dakika boyunca gelin ve damada 1 milyon lira değerinde altın ve para taktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1,5 Kilogram Altın, 300 Bin TL Para

1,5 Kilogram Altın, 300 Bin TL Para

Muş'ta tanınan Elmani aşiretinin sevilen isimlerinden ve Muş Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Şah Karakaya'nın oğlunun düğünü görkemli bir şekilde yapıldı. Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda davetlinin kabul edildiği düğünde, genç çifte 1,5 kilogram altın ve 300 bin TL civarında para takıldı. Ceren ve Seyfi Karakaya çiftinin 1 saatlik düğününde, takı töreni 40 dakika sürdü. Tören de pasta da kesildi.

Düğün Toplam 1 Saat Sürdü

Düğün Toplam 1 Saat Sürdü

Oğlunun düğününe katılanlara teşekkür eden baba Mehmet Şah Karakaya, 'Pandemi nedeniyle zorunlu olarak davetli sayısını sınırlı tuttuk. İsterdim ki saatlerce süren bir düğün yapalım. Bir saate zor sığdırdık. Umarız bu hastalıktan kısa sürede kurtuluruz' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
22
15
9
8
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Assad Najjar

Bir aşirette kadının son mutlu olduğu gün düğündür. Düğün bitince bir ömür boyu sürecek olan esaret hayatı başlar çünkü.

rcpbyrm

bu millete paralar nereden yağıyor ?

Metin Uzun

Aşiretin olacak ,evlenip evlenip boşanacaksın,paraya para demezsin aşiret sağolsun dersin.Borc istesen bir kuruş vermez,açım der ama kaz gelecek diye düğünde... Devamını Gör