Görüş Bildir
Haberler
Mükemmel Telefonu Arıyoruz! Hızlı Bir Cep Telefonuna Sahip Olmak İsteyenlerin Dikkat Etmesi Gereken 8 Şey!

Mükemmel Telefonu Arıyoruz! Hızlı Bir Cep Telefonuna Sahip Olmak İsteyenlerin Dikkat Etmesi Gereken 8 Şey!

Realme
23.11.2021 - 17:52

Günümüzde telefonlar elimiz kolumuz gibi oldular. Belki de bu yüzden telefonlarımızda hep mükemmeli arıyoruz. Hızıyla hayatın temposuna ayak uydurmanızı sağlayacak o müthiş telefonu. Aşağıda tanıtacağımız özellikler size mükemmel telefonu buldurabilir!

1. Yeni iletişim standardı olan 5G hızına sahip olması!

5G teknolojisinin hayatımıza girişiyle bu teknolojiden aşağısı bizi pek kesmez gibi. Örneğin realme GT, 5G ağlarında maksimum hıza ulaşmak için özel olarak tasarlanan Qualcomm Snapdragon 888 işlemciyi kullanan ilk akıllı telefon.

2. Wi-Fi 6 bağlantı desteği sunması!

Wi-Fi çekmeyen yerleri bulma konusunda çok iyiyiz. İnternet bağlantısındaki ani kopuşlar çok can sıkıcı. Wi-Fi 6 standartlarına uyumlu cihazlarla bağlantı kalitesi oldukça yükseliyor. Mesela realme GT'nin Wi-Fi 6 destekli yapısı sayesinde hem daha az güç harcıyor hem de yüksek hız ve bağlantı kalitesi veriyor.

3. Yüksek yenileme hızlı ekran olması.

Yüksek yenileme hızları ile görüntüler her zamankinden hızlı ve akıcı! Örneğin realme GT'nin 120 Hz frekanslı Amoled ekranı gideceği yönü parmağınızdan bile önce bilir.

4. Çevrimiçi oyunlarda hiç gecikme yaşatmaması.

Çevrimiçi oyunlar hayatımızın büyük eğlencesi. Emeklerin karşılığını almak paha biçilemez. Tam performansı gösterebilmek için gecikme olmamalı! Çift kanallı bağlantı moduna sahip realme GT, mümkün olduğunda hem 5G hem de Wi-Fi ağına bağlanarak bağlantı hızınızı yükseltir. Böylece oyunlarda asla geri kalmazsınız.

5. Yüksek kare hızlarında video çekebilecek kamerası olması.

realme GT ile 60 kare hızında 4K videolar çekebilirsiniz. Profesyonel kameralara taş çıkartacak realme GT'nin portre modu ve süper gece modu ile güçlendirilmiş kamerasını mutlaka görmelisin! Buna ek olarak arkada yer alan 64MP üç kamerasıyla harika fotoğraflar çekebilirsiniz.

6. Hızlı ve güvenli şarj özelliğinin olması!

Bunun önemini en çok, %5 şarjla saatler geçirmek zorunda olanların anlar. Şimdi realme GT dışında hiçbir şeye ihtiyacınız yok! realme GT'nin 65 watt SuperDart şarj donanımı sayesinde 35 dakikada 4.500 mAh ile %100'e kadar şarj edebilmenizi sağlar.

7. Yavaşlamaya karşı yüksek verimli soğutmaya sahip olması.

Telefonlarımızın yavaşlaması çoğunlukla cihazdaki ısınmadan kaynaklı olabiliyor. realme GT'de yer alan ısı borulu yeni soğutma sistemi sayesinde %50 daha verimli soğutma, hızınızı hiç kesmeyecek.

8. Yarış arabalarından ilham alınarak yapılmış olması!

Yarış arabaları uzun mesafeleri yüksek hızda aşabilir. realme GT de tam olarak özellikleriyle bunu yansıtıyor. 186 gram ağırlığı ve ultra ince gövdeli tasarımıyla realme GT ile uçuşa geçin!

Eğer hızıyla sizi mükemmele ulaştıracak telefonu arıyorsanız OPPO realme GT tam size göre!

Tasarımıyla baş döndürücü güzellikteki realme GT'ye Black Friday'e özel fiyatıyla hemen sahip olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca Orkun Işıtmak'ın realme GT ile parasız geçen koca günde neler yapıldığını anlatan, eğlenceli videosu ile baş başa bırakıyoruz sizi.