Görüş Bildir
Haberler
Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın'ın Cenaze Töreninde Fenalaştı!

Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın'ın Cenaze Töreninde Fenalaştı!

dicle demir
30.06.2022 - 16:57

Türk sinemasının büyük ismi Cüneyt Arkın bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze merasimine katılan usta sanatçı Müjdat Gezen törende fenalaştı. Cüneyt Arkın'ı son yolculuğunda yalnız bırakmak istemeyen Müjdat Gezen, cenazede yaşanan izdihamdan ve kalabalıktan dolayı fenalık geçirdi. Koronavirüsü daha yeni atlatan Müjdat Gezen, yoğunluktan uzaklaşmak için camiden ayrılıp otomobiline yöneldi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın ölümünden üç gün önce konuştuklarını ve Arkın'ın 'Nefes almakta zorlanıyorum' dediğini belirten Müjdat Gezen, oyuncunun öldüğü gün üzüntüsünü ifade etti.

"Çok Sevdiğim Bir Ağabeyimi Kaybettim..."

"Çok Sevdiğim Bir Ağabeyimi Kaybettim..."

Müjdat Gezen, 'Doktorumu yanına gönderdim, muayene etti. KOAH hastalığı olduğunu tespit ettiler. Bir ahbaptan oksijen makinesi aldık ama dün gece yataktan düşüyor ve kalbi duruyor. Ambulansta ve hastanede uğraşıyorlar ancak geri döndüremiyorlar. Çok sevdiğim bir ağabeyimi kaybettim' dedi. 

Müjdat Gezen, 'Hiç tiyatroda oynamamıştı. Hastalanınca morali bozulmuştu. 'Ben seni sahneye çıkaracağım' dedim. 62 senelik sahne hayatımda hiç bu kadar çok alkış alan birine rastlamadım. İnsanlar onu sevdi. Üç oyunda birden beraber oynadık. Çok güzel günlerimiz oldu. Türk Sineması'nın da, Türk halkının da başı sağ olsun. Allah geride kalanlara ömürler versin' diyerek Cüneyt Arkın'ın son yıllarında Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda sahne aldığını da hatırlattı.

Cenaze Töreninde Fotoğraf, Selfie ve Video Çekenlere Tepki Gösterildi

Cenaze Töreninde Fotoğraf, Selfie ve Video Çekenlere Tepki Gösterildi

Cüneyt Arkın'ın cenaze töreninde selfie çekenlere ve telefonlarıyla görüntü almak isteyenlere tepki gösterildi. Tabutun önünde fotoğraf çekmek isteyenler ise skandallık  görüntülere imza attı. Fotoğraf almak uğruna dua edecek kişilere engel olanlara, cami imamı 'Tabutun başında bekleme yapmayalım. Yürürken de duamızı yapabiliriz' diyerek ricada bulundu.

Bu İçeriğe de Göz At!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
6
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın