Görüş Bildir
Haberler
Mücevher Tercihlerine Göre Karakterini Söylüyoruz!

Mücevher Tercihlerine Göre Karakterini Söylüyoruz!

Pandora
23.03.2017 - 18:07

Biliyoruz bu testte seçim yapmak biraz zor. Seçimini yap ve mücevher seçimlerin senin hakkında ne söylüyor öğren! Haydi teste!

1. İlk olarak aşağıdaki kadınlardan hangisinin tarzı daha çok hoşuna gitti?

2. Yine bir tarz sorusuyla devam edelim. Aşağıdaki kadınlardan hangisi tarzıyla daha öne çıkmış sence?

3. Şimdi de kolye tercihlerini öğrenelim. Sence kısa kolye mi yoksa uzun kolye mi?

4. Bileklik tercihlerine geçelim. Klasik ve şık bileklikleri mi tercih edersin yoksa renkli cıvıl cıvıl olanları mı?

5. Charmlarla aran nasıl?

5. Charmlarla aran nasıl?

6. Hazırsan son sorumuz geliyor. Diyelim ki bir gün masanda bir mücevher kutusu buldun ve üzerinde adın yazıyor. İçinden hangi yüzük çıksa daha çok sevinirdin?

Sen asaletin yeryüzü temsilcisisin!

Sen asaletin yeryüzü temsilcisisin!

Sen asaletin vücut bulmuş halisin. Herkeste olmayan özel bir şeyler var sende. Her ortamda kendini belli ediyor, bir şekilde öne çıkıyor, diğer herkesi gölgede bırakıyorsun. Parlıyorsun resmen. Çünkü senin olayın bu! Senin gibi parlayan tüm kadınlar Pandora'da. Sen de #DOShine ile durma parla! Kısaca #DOPandora ;)

Güzel olduğun kadar ulaşılmazsın da!

Güzel olduğun kadar ulaşılmazsın da!

Sen bu dünyaya güzellik getirmeye gelmişsin. Senin varlığın etrafındaki herkes için bir şans. Öncelikle çok güzelsin, sonralıkla da bunun farkındasın :) İşte seni asıl ulaşılmaz yapan da bu! Kısacası her yönünle özelsin ve her yönünle şımartılmayı hak ediyorsun. Senin gibi ulaşılmaz kadınlar Pandora'da! Sen de #DOIndulge ile şımart kendini! Kısaca #DOPandora ;)

Sen dünyanın en hayalci insanısın!

Sen dünyanın en hayalci insanısın!

Sen gerçeklerin değil hayallerin insanısın. Derin ve güzel bir ruhun var çünkü. Fazla düşünüyor, fazla hayal kuruyor ve onları gerçekleştirmek için çabalıyorsun. Senin hayallerin o kadar güzel ki; orada herkes mutlu ve güzel. Senin gibi hayalperest ve güzel kadınlar Pandora'da! O zaman #DODream ile hayal kurmaya devam et! Kısaca #DOPandora ;)

Cesaretin dağları aşmış!

Cesaretin dağları aşmış!

Sen kesinlikle bu dünyaya gelmiş en cesur insansın! Öyle ki, cesurluğun kitabını bile yazar, imza günü düzenlersin! Ama nedir senin bu cesaretini besleyen? Elbette zekan ve mantığın. Bugüne kadar zekan ve mantığın ile herkesin 'asla başaramaz' dediği şeyleri başardın, aşılmaz denen engelleri aştın. Senin gibi cesur kadınlar Pandora'da! Sen de #DOBold ile cesaret etmeye devam et! Kısaca #DOPandora ;)

Sen bu dünyaya aşk için gelmişsin!

Sen bu dünyaya aşk için gelmişsin!

Sen bu hayatta en çok aşka değer verenlerdensin!  Aldığın nefes, içtiğin su gibi işlemiş benliğine aşk. Gülen yüzünle, tatlı gülüşünle her zaman imrenilen bir yapın var. Seninle bir kez yola çıkanın bu insanı unutması mümkün değil. Karşındaki insanda aşkın sayesinde inanılmaz derin etkiler bırakıyorsun. Senin gibi aşk için doğmuş kadınlar Pandora'da! Sen de #DOLove ile aşkını hisset! Kısaca #DOPandora ;)

Tek kelimeyle büyüleyicisin!

Tek kelimeyle büyüleyicisin!

Bakışlarınla, konuşmanla, zarafetinle sen büyüleyicisin. Kimsenin çözemediği bir büyü var üzerinde. Adeta hipnoz ediyorsun insanları.Senin etkinden kaçmak neredeyse imkansız. Sen hiç bir şey yapmasan bile etkilemeyi başarıyorsun. Senin gibi büyüleyici kadınlar Pandora'da! Sen de durma, #DOEnchant ile büyülemeye devam et! Kısaca #DOPandora ;)

Eşine ender rastlanır bir neşe var sende!

Eşine ender rastlanır bir neşe var sende!

Sen dünyanın en neşeli insanlarından birisin. Hiçbir şey keyfini bozamaz senin. Çünkü sen kim ne der diye düşünmez, istediğin gibi yaşamaya çalışırsın. Hata yapmaktan korkmaz, her hatadan binlerce ders çıkaracağını düşünürsün. Bu yüzden neşeni hiç bozma. Senin gibi mutlu kadınlar Pandora'da! #DOCelebrate ile kutlamaya devam! Kısaca #DOPandora ;)

Sen uçlarda yaşıyorsun!

Sen uçlarda yaşıyorsun!

Sen normalliğe savaş açmışsın. Sıradanlığın en büyük düşmanısın. Hayatı bir sayı doğrusu gibi düşünürsek sen sıfıra en uzak noktada olmak istiyorsun hep. Yani uçlarda. Çünkü ne zaman ne yapacağın belli olmuyor. Her fırsatta şaşırtıyorsun çevrendekileri. Neyse ki onlar da seni bu halinle seviyor. Senin gibi uçlarda yaşayan kadınlar Pandora'da! Sen de #DOSurprise ile şaşırtmaya devam et! Kısaca #DOPandora ;)

Güzel ve aksiyon dolu bir macera gibisin!

Güzel ve aksiyon dolu bir macera gibisin!

Sende bitmek bilmeyen bir macera tutkusu var. Yerinde duramıyorsun, kıpır kıpırsın. Ortaçağda yaşasan şövalye, İrlanda'da doğsan denizci olurdun. Çünkü sen hayatı bir festival olarak görüyor. Bunun tadını çıkarmak, aksiyonu sonuna kadar hissetmek istiyorsun. Senin gibi maceracı kadınlar Pandora'da! #DOAdventure ile maceraya devam! Kısaca #DOPandora ;)

Sen güzelleşiyor ve güzelleştiriyorsun!

Sen güzelleşiyor ve güzelleştiriyorsun!

Senin zarif ve egzotik bir güzelliğin var. Doğal ve dobrasın da. Asla sözünü sakınmaz, kimseye yaranmaya çalışmazsın. Neysen osun sen. İşte senin güzelliğin de buradan geliyor. Üstelik doğallığın çevrendeki herkesi iyi hissettiriyor, onları da güzelleştiriyor. Senin gibi güzellik abidesi kadınlar Pandora'da! Sen de #DOBloom ile güzelleşmeye ve güzelleştirmeye devam et! Kısaca #DOPandora ;)

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çikolatalı pasta

Tek kelimeyle buyuleyiciyim saol onedio tabikide oyleyim

Nurcan Güneri

Sen dünyanın en neşeli insanlarından birisin. Hiçbir şey keyfini bozamaz senin. Çünkü sen kim ne der diye düşünmez, istediğin gibi yaşamaya çalışırsın. Hata ... Devamını Gör

Miss_Z

Tek kelimeyle büyüleyicisin! Tek kelimeyle büyüleyicisin! Bakışlarınla, konuşmanla, zarafetinle sen büyüleyicisin. Kimsenin çözemediği bir büyü var üzeri... Devamını Gör