Görüş Bildir
Haberler
MSI RTX 40 Serisi Laptoplar ile Okula Dönüş Kampanyası Devam Ediyor!

MSI RTX 40 Serisi Laptoplar ile Okula Dönüş Kampanyası Devam Ediyor!

MSI
19.09.2023 - 15:21

PCMAG okuyucu ödülleri oylamasında en çok beğenilen laptop kategorisinde son üç senedir birinciliği kimseye kaptırmayan MSI, 1 Ekim 2023 tarihinde sona erecek olan okula dönüş kampanyasında 8.999 TL’den başlayan fiyatlar sunuyor. Dilerseniz kampanyaya dahil modellerden bazılarına ve NVIDIA’nın RTX 40 serisi ekran kartlarında sunduğu teknolojilere birlikte göz atalım.

Öğrenciler İçin En İyi Yatırım: RTX Serisi Laptoplar

Olağanüstü performans ve taşınabilirlikle bir araya gelen güçlü yapay zeka araçları, NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayarları sağlam birer yatırım haline getiriyor. Yeni akademik eğitim yılı için bir dizüstü bilgisayara yatırım yapmak önemli bir karardır, çünkü sahip oldukları dizüstü bilgisayarların gerçekleştirebileceği görevler öğrencilerin yaratıcılığını ve öğrenimini sınırlandırabilir. Bu nedenle NVIDIA GeForce RTX40 serisi dizüstü bilgisayar, içinde bulunduğumuz okul yılından çok daha fazlasını kapsayacak harika bir yatırımdır. Etkileyici donanımın ve sürekli geliştirilen yazılımların birleşimi, öğrencilere sonsuz yaratıcılık fırsatları sunmak için birlikte çalışır. NVIDIA GeForce RTX40 serisi ekran kartına sahip bir dizüstü bilgisayar, ortalama bir laptoptan çok daha fazlasını ortaya koyarak öğrencilerin performanstan ödün vermeden aynı cihazda ders çalışmasına, oyun oynamasına ve yaratıcılığını sergilemesine olanak tanır. Üstelik yıllar geçtikçe öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda gelişmeye ve harika performans göstermeye devam eder.

NVIDIA DLSS 3 ile Yüksek Kalite Yüksek FPS!

NVIDIA DLSS 3 ile Yüksek Kalite Yüksek FPS!

DLSS, yapay zeka grafiklerinde performansı artıran, devrim niteliğinde bir atılım. GeForce RTX 40 Serisi GPU'lardaki yeni dördüncü nesil tensör çekirdekleri ve Optik Akış Hızlandırıcısı ile desteklenen DLSS 3, fazladan kareler oluşturmak ve görüntü kalitesini iyileştirmek için yapay zekayı kullanıyor. DLSS 3 bu sayede, oyunları daha yüksek kalite ayarlarında daha yüksek FPS değerlerine ulaşarak oynamanıza olanak tanıyor.

NVIDIA RTX: Üstün Işın İzleme ve Yapay Zeka

NVIDIA RTX, oyun oynama ve içerik oluşturma yöntemlerimizde çığır açan ışın izleme ve yapay zeka teknolojilerine ait en gelişmiş platform konumunda. 250'den fazla popüler oyun ve uygulamada, inanılmaz derecede hızlı performansa sahip gerçekçi grafikleri veya NVIDIA DLSS ve NVIDIA Broadcast gibi en yeni teknoloji yapay zeka özelliklerini sunmak için RTX kullanılıyor.

NVIDIA Reflex ile Rakiplerinizin Önüne Geçin!

NVIDIA Reflex, GeForce RTX 40 Serisi GPU’lar ve G-SYNC® monitörler en yüksek rekabet avantajı için en düşük gecikmeyi ve en iyi tepkime süresini sunuyor. Sistem gecikmesini optimize etmek ve ölçmek için tasarlanan Reflex, rekabetçi oyunlarda daha hızlı hedef belirleme, daha kısa tepki süreleri ve en iyi nişan alma hassasiyetine ulaşmanızı sağlıyor.

Yeni Yaratıcı Yol Arkadaşınız: NVIDIA Studio

NVIDIA Studio, içerisinde yer alan Omiverse, Canvas ve Broadcast gibi araçlar sayesinde üretkenliğinizi ve yaratıcılığınızı artırmanıza olanak sağlıyor. Yüksek GPU gücü ve yapay zeka desteği sayesinde 3B görüntü oluşturma, video ve fotoğraf düzenleme, grafik tasarımı, mimari ve mühendislik tasarımları ve canlı yayınlarınızda artık daha özgür ve daha güçlüsünüz.

Oyun Deneyimine Odaklı Gaming Laptoplar:

Oyun Deneyimine Odaklı Gaming Laptoplar:

Gittiğiniz her yerde oyunları keyifle oynamak istiyorsanız, ince ve hafif yapısıyla öne çıkan GF63 THIN modellerine göz atabilirsiniz. 11. veya 12. Nesil güçlü INTEL işlemci seçeneklerine NVIDIA ‘nın RTX serisi ekran kartları eşlik ediyor. MSI’ın Patentli Cooler Boost soğutma sistemiyle saatler sürecek oyun seanslarınızda performans kaybı yaşamadan oyunlarınızın keyfini sürdürebilirsiniz. MSI THIN GF63 modelleri farklı konfigürasyonlarda karşmıza çıkıyor ve 64GB‘a kadar bellek artımına imkan sunuyor.

Bellek ve SSD artırımı için MSI, fabrika etiketi yırtılsa dahi ürünü garanti dışı bırakmıyor. Bu sayede bilgisayarınızı kendiniz yükseltebilirsiniz. Bunu yaparken montaj sırasında diğer bileşenlere zarar vermemeniz gerekiyor.  “Ben bunun riskine girmek istemem” diyorsanız garanti süresince servisten ücretsiz destek alabilirsiniz.

Sadece MSI laptoplara özel MSI Center Yazılımı ile bileşenlerin mevcut durumunu izleyebilir, farklı kullanım senaryolarına göre seçeneğiniz ayarlarla laptopunuzdan en iyi verimi alabilirsiniz.

Pozisyonel ses geliştirme çözümü Nahimic 3 ile kullanım senaryonuza (oyun,film ve müzik) göre en uygun ses deneyimini yaşayabilirsiniz. Ayrıca MSI App Player sayesinde de Android oyunlarını da oynamanıza imkan sunuyor.

KATANA 17

KATANA 17

KATANA 17 modeli ise 17.3” ‘lik kocaman ekranı RGB klavyesi ile GF63 modellerine göre daha fazlasını isteyenler için tasarlandı.  Özellikle DLSS 3 destekli RTX 40 serisi ekran kartı ile oyunlarda harikalar yaratacak.

CYBORG 15

CYBORG 15

NVIDIA® GeForce RTX™ 40 serisi GPU'su, 12. Nesil Intel® Core™ işlemcisi ve sıra dışı tasarımıyla birlikte oyun dünyasına Cyberpunk tarzınızla dalın; bilim-kurgu modasını esnetin; rakiplerinizi yepyeni bir donanımla şaşırtın. Futuristik mekanize dış tasarımı ile Cyborg 15 çığır açan, avangart bir Gaming laptop olarak doğdu.

BRAVO 15

BRAVO 15

15.6” ‘lik 144 Hz Full HD ekranı ve RTX 40 serisi ekran kartı ile birlikte Bravo 15’te oyun oynamak gerçekten çok keyifli. Özel olarak geliştirilmiş Cooler Boost 5 teknolojisi sayesinde bilgisayar yük altında daha sessiz ve serin çalışırken aynı zamanda performanstan ödün vermemenizi sağlıyor.

VECTOR GP68/78

VECTOR GP68/78

VECTOR GP68/78, hem oyuncular hem profesyoneller için zarif tasarım detaylarıyla öne çıkıyor. Bu seri talepkâr oyunlarınız ve multitasking gerektiren işlerinizde üstün performans için 13.Nesil Intel® Core™  işlemci ve GeForce RTX™ 40 serisi ekran kartları ile güçlendirildi. Ekranı ise QHD çözünürlük ve 240hz tazeleme oranıyla keskin ve akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.  En yüksek beklentileri karşılayabilecek özellikleri sunan bir model olarak öne çıkıyor.

İş ve Üretkenlik Serisi Laptoplar:

İş ve Üretkenlik Serisi Laptoplar:

Olağan dışı performans, yüksek taşınabilirlik ve kompakt tasarımla Prestige serisi, mükemmel iş ve üretkenlik laptopundan beklediğiniz tüm ihtiyaçları karşılamak için üretildi En yeni 13.Nesil Intel® Core™ işlemcisi ile Prestige 16 Studio iş hayatınızı ve günlük yaşamınızı daha üretken kılmak için sıra dışı deneyimler yaşatır.

NVIDIA Studio, tasarım uygulamalarına güç kazandıran en yeni teknolojiye sahip RTX GPU'larla size kreatif avantaj sağlar. Ray tracing ile hiper gerçekçi grafikler sunarken YZ destekli araçlardan oluşan Studio Suite fikirlerinizi konseptten gerçekliğe hızla taşır. Studio sürücüleri ise büyük fikirlerinize odaklanabilmeniz için maksimum sistem kararlılığı sunar.

İçerik Üreticisi ve Tasarımcılara Özel Laptoplar:

İçerik Üreticisi ve Tasarımcılara Özel Laptoplar:

MSI tasarımcı, mimar, videographer ve 2D ve 3D grafik ve animasyon alanındaki çalışmalarınızı en iyi şekilde sürdürebileceğiniz ürünlerle karşınıza çıkıyor.  

Creator Z16 ve Z17 HX Studio,muhteşem Ay Grisi yüzeyi ve CNC üretim yekpare kasası içinde yeni 13.Nesil Intel® Core™ i9 ve i7 işlemcilerin uç noktada performansını sunuyor.16:10 altın oranlı ekranı en gelişmiş dokunmatik teknolojisi ile Stylus uyumluluğuna sahip.QHD+ çözünürlüğü ile tüm tasarım ihtiyaçlarınıza cevap verir. Bu laptop, 8 P-Core ve 16 E-Core çekirdekleri sayesinde profesyonel seviye görevler için üstün güç sunarken,ışık değiştikçe Ay’ın evreleri gibi renk geçişi sağlayan kasasıyla fark yaratacak. Premium hissiyat, doğru renklere sahip ekran, en yoğun render ihtiyaçlarınız için donanım gücü MSI Creator serisi ile hayat buluyor.

Kampanyaya 1 Ekim tarihine kadar buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.