Görüş Bildir
Haberler
Modadan Daha Fazlası, Bir Yaşam Tarzı: INDITEX Grup Markası Lefties İlk Dijital Mağazasını Türkiye'de Açtı!

Modadan Daha Fazlası, Bir Yaşam Tarzı: INDITEX Grup Markası Lefties İlk Dijital Mağazasını Türkiye'de Açtı!

Lefties, moda, eğlence ve teknolojiyi bir araya getiren, 2.700 m2'nin üzerinde satış alanına sahip ülkedeki ilk Dijital Mağazasını İstanbul'daki Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açarak global pazardaki varlığını artırıyor.

Inditex Group’un uygun fiyatlı aile moda markası Lefties, uluslararası genişleme planına devam ediyor.

Inditex Group’un uygun fiyatlı aile moda markası Lefties, uluslararası genişleme planına devam ediyor.

Marka, 16 Kasım Perşembe gününden itibaren tüm Türkiye’den erişilebilecek lefties.com online mağazası ve ilk fiziki ‘dijital’ mağazasının açılışıyla Türkiye’ye geliyor. Yeni Dijital Mağaza, İstanbul'daki Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi’nde yer alıyor.

İstanbul’daki ilk Lefties Digital Mağazası, iki kattan oluşan 2.700 m2'lik bir alandan oluşuyor!

İstanbul’daki ilk Lefties Digital Mağazası, iki kattan oluşan 2.700 m2'lik bir alandan oluşuyor!

Kadın, erkek, genç kız, genç erkek ve bebek/yeni doğandan, güzellik, teknoloji, kırtasiye, aksesuar ve ayakkabıya kadar tüm aile üyelerine yönelik koleksiyonları ve en son trendleri en uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor. Ayrıca Lefties Dijital Mağazası, son teknoloji uygulamaları sayesinde sürükleyici ve tamamen dijital bir satın alma deneyimi müşterilerinin hizmetine sunuyor. Otomatik ödeme sistemlerinde dünya öncüsü olan Kolay Ödeme (Easy Pay) kasaları, müşteri erişimini otomatik olarak yöneten akıllı deneme kabinleri, Kolay Ödeme kasalarına geçişi düzenleyen turnmatik ve en yeni LED ekranlar bunlardan bazıları. Bu yeni özellikler, müşterilerin mağaza ziyaretleri sırasında satın alma deneyimini kolaylaştırmak için giysi kişiselleştirme (customization) hizmeti, oyun makineleri, kullanılmış giysiler için geri dönüşüm istasyonu ve iade kasaları gibi deneyimsel hizmetlerle birleştiriliyor.

Lefties, müşterilerine mükemmel bir alışveriş deneyimi yaşatmak için çeşit çeşit koleksiyonları bir arada sunuyor!

Lefties, müşterilerine mükemmel bir alışveriş deneyimi yaşatmak için çeşit çeşit koleksiyonları bir arada sunuyor!

Maltepe Piazza “Lefties Dijital Mağazası”nda Umbro ve Hummel ile yeni “İş birlikleri” koleksiyonları, hamile ve yeni doğan koleksiyonu, her insanın yaratıcılığını uyandıran birçok renk ve tasarımdaki geniş kırtasiye ürünlerinden oluşan  kırtasiye koleksiyonu, günümüzün olmazsa olmaz trendlerini içeren Y2K ile yeni ürünlerden oluşan NOW koleksiyonu, mükemmel günü tanımlayan, günlük görünüm ve işe dönüş için Ofise dönüş koleksiyonu, denim modasını en çağdaş tasarım ve desenlerle yeniden keşfeden Denim on Denim ve en eksiksiz spor giyim ürünlerini içeren spor giyim koleksiyonu gibi birçok tematik alanda tüm aile için moda markasının ana koleksiyonları arasında yer alıyor.

Lefties’in ayrıca “Parfümeri ve Güzelik” koleksiyonları da Türkiye'ye geliyor: Her tarza uyum sağlayan, her zaman mükemmel görünmek için çok sayıda aksesuara eşlik eden en eksiksiz makyaj koleksiyonu… Bunların yanı sıra müzik severlerin ve oyuncuların  hobilerinden en iyi şekilde yararlanmaları için kulaklık ve diğer cihazları bulabilecekleri teknoloji koleksiyonu da Lefties’de sizlerle.

Kolay ödeme “Easy Pay” imkanı Türkiye'ye geliyor.

Kolay ödeme “Easy Pay” imkanı Türkiye'ye geliyor.

Kolay Ödeme, Madrid, Barselona, ​​Sevilla, Granada gibi İspanya şehirleri ve Portekiz'in önemli şehirlerinde farklı dijital mağazalarda hizmete sunulmasının ardından Türkiye'ye geliyor. Bu yenilikçi ödeme sistemi, müşterilerin ürünlerini taramak ve nakit, kart ve hatta cep telefonlarını kullanarak ödeme yapmalarına olanak sağlamak için RFID teknolojisini kullanıyor. Kolay Ödeme, kasa kuyruğunda bekleme zorunluluğunun ortadan kaldırılmasına yardımcı olarak kullanıcıların mağazanın herhangi bir yerinde ödeme yapmasına olanak tanırken aynı zamanda giysilerdeki güvenlik etiketlerinin çıkarılması sürecini de kolaylaştırıyor.

Lefties, akıllı deneme kabinleriyle yeni bir soluk getiriyor!

Lefties, akıllı deneme kabinleriyle yeni bir soluk getiriyor!

Yeni Lefties mağazası, deneme kabinlerinde yenilikçi otomasyon sistemini hayata geçirerek bekleme sürelerini azaltıyor. Bu yeni sistemle müşteriler, deneme kabinlerinin çoğunluğunun müsait olması durumunda direkt olarak erişebiliyorlar. Kapasitenin yüzde 50'yi aşması durumunda sistem, dolu deneme kabinleri uygun olana kadar müşterilerin mağazada alışverişlerine devam etmelerini sağlayacak dönüşleri devreye alıyor. Uygun deneme kabini numarasını uygulamaları üzerinden veya basılı bilet yoluyla gösterebiliyorlar. Ayrıca müşterinin satın almak istemediği ürünleri yerleştirmek için kullanabileceği bir iade bant sistemi de bulunuyor. Bu sistem, mağaza personelinin bu giysileri alacağı depolama alanıyla bağlantılı.

Kendi tarzını kıyafetlerine yansıtmak isteyenler için ürün kişiselleştirme hizmeti sunuyor.

Kendi tarzını kıyafetlerine yansıtmak isteyenler için ürün kişiselleştirme hizmeti sunuyor.

Lefties’de giysi ve ayakkabı kişiselleştirme hizmeti de bulunuyor. Bu yeni alanda tamamen benzersiz, eksiksiz görünümler yaratmak için nakışlarla yeni ve çok çeşitli slogan, görsel nakış ve yamalar, renkli resimli baskılar veya harf ve rakamlı baskılar, hem denim hem de aksesuarlar ve ayakkabıların  kişiselleştirilmesine olanak tanıyan lazer kesim kabartma ile keyifli bir hizmet sunuluyor.

Lefties Dijital Mağazasında modanın çok ötesinde bir satın alma deneyimi sunan başka hizmetler de var:

Lefties Dijital Mağazasında modanın çok ötesinde bir satın alma deneyimi sunan başka hizmetler de var:

Water Fountains: Müşteriler ve evcil hayvanlarının serinlemeleri için bir su alanı. Ayrıca bir sayaç, çeşme kullanımı sayesinde su tasarrufunun tahminini yapıyor.

Oyun Makineleri: Street Fighter oyununu oynamayı kim sevmez? Nostaljik olanların ve yeni nesil oyun tutkunlarının mağazadayken Street Fighter, Mario Bros, Tetris gibi oyunlarla eğlenebilmesi için mağazanın çeşitli yerlerinde çeşitli oyun makineleri bulunuyor. Basketbol tutkunları ise Lefties'in NBA koleksiyonunu görebilir ve basketbol oyun alanında birkaç basket atabilir.

Müzik Kabini: Zıplayabileceğiniz, dans edebileceğiniz, şarkı söyleyebileceğiniz ve Lefties'in teknoloji bölümünde bulunan kulaklıkları deneyebileceğiniz ses geçirmez bir müzik kabini. Benzersiz bir ses deneyimiyle tüm cihazlarda müzik ve video oyunlarına olan tutkunuzu serbest bırakmanız ve keyfini çıkarmanız için en iyi ses kalitesi.

Chill Zone: Mobil cihazları şarj ederken dinlenmek için mükemmel yer

Otomatik İade Sayacı: Sıra ve gereksiz bekleme sürelerinden kaçınmak amacıyla Lefties'in mağaza içi satın alımlar için özel iade sayacı.

Herkesin Lefties ürünlerine ulaşması için Tüm Türkiye’de “online mağaza” hizmeti!

Herkesin Lefties ürünlerine ulaşması için Tüm Türkiye’de “online mağaza” hizmeti!

Lefties’in Türkiye’ye gelişi, sadece İstanbul Maltepe Piazza'daki yeni Dijital Mağazasının açılışı ile sınırlı değil. Aynı zamanda 16 Kasım itibariyle tüm ülke genelinden de alışveriş imkanı sağlayan online mağazası da hizmete açılıyor. Bu şekilde,  İstanbul'da veya yakınında yaşayanlar Lefties’in moda ve trendlerini fiziki mağazada deneyimleyebilecek, aynı zamanda ülkedeki herkes Lefties.com ve resmi Lefties mobil uygulaması aracılığıyla Lefties ürünlerine ulaşabilecek. 

16 Kasım - 16 Aralık tarihleri ​​arasında online alışverişlerde, ödeme sırasında MERHABATURKIYE kodunu kullanan tüm Lefties müşterilerine açılışa özel tek seferlik kullanım için geçerli %10 indirim uygulanacak.

Geleceğin mağazası, fiziksel mağazayı online kanalla tamamen birleştirerek yeni bir satın alma yöntemine dönüştürerek yenilikçi Lefties konseptini Türkiye'ye getiriyor.

Geleceğin mağazası, fiziksel mağazayı online kanalla tamamen birleştirerek yeni bir satın alma yöntemine dönüştürerek yenilikçi Lefties konseptini Türkiye'ye getiriyor.

Lefties, geleneksel modanın sınırlarını aşarak özgün bir yaşam tarzı haline geliyor. Kişisel ifadenin ve bireyselliğin çok önemli olduğu bir dünyada Lefties, rakipsiz ürün yelpazesiyle giysi ve aksesuarlardan çok daha fazlasını kapsayan benzersiz bir deneyim sunuyor. Lefties Yaşam Tarzı, kişiliğini ve hayata karşı tutumunu farklı bir şekilde ifade etmek isteyenler için mükemmel bir seçim.

Kadın Koleksiyonu

Kadın Koleksiyonu

Büyük etkinlikler yolda, bu nedenle Lefties, kutlama gecelerinde giyilebilecek en eksiksiz parça koleksiyonunu hazırladı.

“Party Stage” metalik, suni elmas ve kadife gibi göz alıcı kumaşların yanı sıra püskül, tüy ve zımba gibi detayların yer aldığı bu yılın parti koleksiyonu, gece kıyafetlerinin daha genç havasıyla uyum sağlıyor. Her yıl parti görünümü denince ilk akla gelen parıltıların koleksiyonda özel bir yer var. Simli elbiseler ve çapraz yakalı tulumlar bu yılın parti gardırobunun en popüler parçalarından ikisi. Kadife bu yıl da güçlü bir geri dönüş yapıyor; sadece bu sezonun hit olacağı kesin olan elbiselerinde değil, aynı zamanda kısa blazer ve geniş paça pantolon takımlarının yanı sıra üstlerle kombinlenebilen uzun eteklerde de karşımıza çıkıyor. Ancak hepsi bu kadar değil; dantel ve saten kumaşların da bu koleksiyonda önemli bir yeri bulunuyor. Lefties, şık ve son derece trend kıyafetler yaratmak için mükemmel olan bir dizi dantel elbise, body ve pantolonu tanıtıyor. Saten tercih edenler elbise, etek ve gömleklerde favori kumaşlarını bulabilirler.

Koleksiyonun tamamı, her türlü kıyafete kişisel bir dokunuş katacak geniş bir ayakkabı yelpazesi (topuklu ve yarım çizmeler) ve sayısız aksesuarlarla tamamlanıyor. Zımbalı, yapay taşlı ve kapitoneli geniş bir çanta serisinin yanı sıra taytlar ve çoraplar, çok detaylı kemerler mükemmel bir parti görünümü oluşturmak için birleştirilebilir.

Hazır olun: tüm gözler üzerinizde olacak! lefties.com ve markanın sosyal medya kanallarından keşfedebileceğiniz Lefties “Party Stage” ile eğlenceli günler yakında.

“Go Outside” aynı çizgiyi daha rahat bir şekilde takip ediyor; kesik elbiseler, suni kürk mantolar, gömlekler ve kot pantolonlar bir araya gelerek ortamı ısıtacak parti görünümleri yaratıyor.

“NOW Koleksiyonu– Party Edition” her parti için tam olarak doğru görünümü yaratmaya yönelik eksiksiz kıyafetlerin seçimidir. Elbiseler, tek parça halinde mükemmel bir görünüm sundukları için gece dışarı çıkarken favori tercihtir. Aslında NOW – Party Edition'da, kısa pullu elbiseler, midi seçenekler ve uzun örgü elbiseler gibi geniş bir yelpaze yer alıyor… Ancak NOW'un bu yeni koleksiyonu elbiselerden çok daha fazlası. Koleksiyonda kadife bir blazer ve pantolon takımı, payetli bir etek ve üst, , file bir gömlek ve etek de yer alıyor. Kısacası, NOW – Party Edition tamamen parıltılar, yapay elmaslar, payetler, boncuk işleri, danteller, püsküller, şeffaf kumaşlar, kadife ve geceyi aydınlatan metalik ipliklerin hakim olduğu bir koleksiyon. Bütün bunlar, NOW – Party Edition, tüm ürünleri bu yılın en şık gardırobunun olmazsa olmaz parçalarına dönüştürmek için çok çeşitli suni kürk mantolar ve pelerinler, mücevherli ayakkabılar ve çantalarla birlikte geliyor. En son makyaj stillerini makyaj malzemelerimize uyarlamak için yenilenen Lefties'in makyaj serisi olan geliştirilmiş Beauty koleksiyonu da parti görünümlerinin tamamlayıcısı olacak.

Erkek Koleksiyonu

Erkek Koleksiyonu

Lefties, uyarlanabilir ve son derece çok yönlü parçalardan oluşan, gece dışarı çıkmak için daha rahat ve asi kıyafetler içeren, erkeklere yönelik parti koleksiyonu olan “Gece Koleksiyonunu” piyasaya sürüyor.

Çocuk Koleksiyonu

Çocuk Koleksiyonu

Çocuklar için Parti Koleksiyonu, tatil sezonu için geri sayım başladı ve evdeki küçükler de eğlenceli görünmek istiyor, bu nedenle size aile buluşmaları için geniş bir görünüm seçeneği sunuyoruz. Kadife, tül, pullu ve parlak kumaşlardan oluşan modeller, çocuklara yönelik en yeni sezon trendlerini içeren bir koleksiyonda bir araya geliyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
5
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın