Görüş Bildir
Haberler
Mizah Anlayışına Göre Sözelci misin Sayısalcı mı?

etiket Mizah Anlayışına Göre Sözelci misin Sayısalcı mı?

Trex
22.06.2017 - 13:08

Bu testimizde mizah anlayışına göre sayısalcı mı sözelci mi olduğunu söylüyoruz. Testimizde ilk 10 sorumuzda tweetleri 5 üzerinden puanlandırmanızı ( 0= kötü mizah 5 = çok iyi ) son 5 soruda da verilen iki tweetten hangisini daha komik bulduğunuzu soruyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu tweetlere 5 üzerinden puan ver. ( 0= Kötü mizah 5 = Kaliteli mizah )

1.

1.

2.

2.
İçeriğin Devamı Aşağıda

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.
İçeriğin Devamı Aşağıda

8.

8.

9.

9.

10.

10.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki artık klasikleşmiş bu tweetlerden hangisi daha komik?

11.

12.

13.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14.

15.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sayısalcı!

Sayısalcı!
www.techandfacts.com

Senin sayısalcı olup olmadığını bilmiyoruz ama beynin tipik sayısalcı gibi çalışıyor. Mizah anlayışından yola çıkarak çok rahat diyebiliriz ki tamamen analitik bir beyne sahipsin. Ayakların her zaman yere basıyor. Rasyonel düşünmek en önemli özelliğin.  Salkım saçak dağınık olabilirsin ama sorunları çözmede her zaman bir yöntemin var.  Sorgulamak, yeni şeyler öğrenmeye hazır olmak ve her türlü dogmatik bilginin karşısında olmak. Bunlar senin olmazsa olmazların. Son olarak tilki gibi bir beynin var  ;)

Sözelci!

Sözelci!
www.techandfacts.com

Senin sözelci olup olmadığını bilmiyoruz ama beynin tipik sözelci gibi çalışıyor. Hayat senin siyah ve beyazdan ibaret değil. Dışarıda rengarenk bir dünya var. Mizah anlayışından şunu çok rahat söyleyebilirz ki senin algı dedektörlerin sonuna kadar açık ve olan biten her şeyin farkında. Olaylara yüzeysel değil derinlemesine bakabiliyorsun. Herhangi bir mevzu gerçekleştiğinde büyük resmi görebilen bir insansın. Senin gözünden  bir şeyin kaçma ihtimali yok ;)

%50 Sayısalcı %50 Sözelci!

%50 Sayısalcı  %50 Sözelci!
www.techandfacts.com

Mizah anlayışına göre hem sözelci hem sayısalcı özellikler gösteriyorsun. Hem büyük resmi gören hem detaylardaki küçük ipuçlarını yakalayan, dağınık görünse de kendi içinde bir yöntem izleyen, tilki gibi kurnaz kaplan gibi serisin. Hem dilsel hem mantıksal hem de duygusal zekanın ortalamanın üstünde olduğundan eminiz :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1481
599
392
269
156
127
124
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?