Görüş Bildir
Haberler
Mini Çakallık Peşinde Koşup Cimrilik Yapan Erkeklerin Başına Gelebilecek 8 Talihsiz Olay

Mini Çakallık Peşinde Koşup Cimrilik Yapan Erkeklerin Başına Gelebilecek 8 Talihsiz Olay

Club Okey
27.11.2020 - 20:19

Biraz da cimriliğin doğuracağı elim sonuçları konuşalım...

1. İlk buluşma için kızı tavuk dönerciye götürürseniz başınıza gelebilecek olay: Yalnızlık

Tavuk dönere lafımız yok, biz de bayılıyoruz ve bol bol yiyoruz ama buluşmanın yeri tavuk dönerci mi olur allasen... Bir kere karşındaki insanı değerli hissettirmen gerekiyor, sen en ucuz yiyecek yenecek yere götürerek kötü bir mesaj vermiş oluyorsun. Etme eyleme.

2. Buluşmaya taksi yerine otobüsle giderseniz başınıza gelebilecek olay: Aşırı yalnızlık

Hesaplı olsun diye otobüse bindiniz, kalabalıktan olsun havasızlıktan olsun bir güzel terlediniz, yanınızdaki amcanın sigara kokusu üstünüze sindi, öbür yandan ekstra sıkılmış parfüm kokuları üstünüze sindi, o şekilde kızla buluştunuz. Ne oldu? Onu değil de 'ne olmadı?' sorusunun cevabını biliyoruz: İkinci buluşma.

3. Çakma güneş gözlüğü kullanırsanız başınıza gelebilecek olay: Göz bozulması

'O paraya üç tane güneş gözlüğü alırım' dediniz ve yazın kaliteli gözlük yerine üç dandik gözlükle ortamlara aktınız. Güneşi zaten korumadıkları gibi ne olduğu belli olmayan camlarla sağ göz 2.25 sol göz 3.00 numara oldu hadi geçmiş olsun.

4. Halı sahada markasız krampon tercih ederseniz başınıza gelebilecek olay: 6 ay sahalardan uzak kalma

Topa vurdun gitmiyor yok kramponum ince, adam yürüyerek yanından geçiyor yok zemine takıldım, geri pasın kısa düştü yok ayağımdan fırladı... Böyle böyle bahaneler üretir sonda da halı saha maçlarından uzak kalırsınız, sakatlıktan değil arkadaşlarınız tarafından.

5. "Nasılsa aynı kokuyor" diye tester parfüm alırsanız veya açık parfüm doldurursanız başınıza gelebilecek olay: Bütçe açığı

Pahalı parfümünüzün yerine kokudan feragat etmeden tasarruf yapmak istersiniz ama uçucu olan koku gitmesin diye bol bol sıkarsınız, tekrar terkar alırsınız ve bir bakmışsınız sizin pahalı parfümden daha pahalıya geliyor koku gideriniz. Neyse zararın neresinden dönsen kardır.

6. Virüslere karşı filtre özelliği olmayan bez maske kullanırsanız başınıza gelebilecek olay: COVID-19

'Yıkar yıkar kullanırım hem bunlar daha şık' diye gezinip virüs kaptığınız yetmezmiş gibi bilmeden virüsü de yayarsınız haberiniz olmaz. Bu işin de şakası olmaz, o yüzden kaliteli maskeleri kullanmaya devam.

7. "Kanka nakit almamışım, kanka kartımı unutmuşum" diye diye hesapları arkadaşlarınıza kilitlerseniz başınıza gelebilecek olay: Arkadaş kaybı

Tamam bir olur iki olur da siz 'bugünü de böyle kurtardım oh' diye diye her hesabı arkadaşlarınıza kilitlerseniz arkadaşlarınız da sizinle görüşmeyi keser. Basit bir mantık.

8. OKEY almak yerine kaliteden ödün verirseniz başınıza gelebilecek olay: İstenmeyen sürprizler

Hadi buyur... Bak 1 lira daha ucuz diye diğer prezervatifleri alıp erkenden mutsuzluk yaşamana ne partnerinin gönlü ne bizim gönlümüz gerçekten el vermiyor. Sen en iyisi Okey'e güven, risk alma.

İş prezervatife gelince ucuza kaçma, OKEY en güvenilir marka, pintiliğin yüzünden ne sürprizler gelir başına sonra! Bu maniyi unutma, OKEY’e güven, risk alma!