Görüş Bildir
Haberler
MHP Diyarbakır İl Başkanı Gözaltına Alındı: Küçük Yaşta Çocuğa Cinsel İstismar İddiası

MHP Diyarbakır İl Başkanı Gözaltına Alındı: Küçük Yaşta Çocuğa Cinsel İstismar İddiası

ismail kahraman
17.06.2022 - 14:31 Son Güncelleme: 17.06.2022 - 16:14

Milliyetçi Hareket Partisi’nde dün yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Başkanlığı’nın feshedildi açıklanmıştı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 'görülen lüzum üzerine il başkanlığımız kapatılmıştır' ifadelerini kullanmıştı. Bugün ise flaş bir gelişme yaşandı. MHP Diyarbakır İl Başkanı C. K. Cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alındı.

MHP Diyarbakır İl Başkanına Evinde Gözaltı

MHP Diyarbakır İl Başkanına Evinde Gözaltı

MHP’nin Diyarbakır İl Başkanlığı’nın kapatmasının ardından bambaşka bir olay çıktı. Dün ‘görülen lüzum üzerine’ diye kapatılan MHP Diyarbakır İl Başkanlığı’nda arama yapılmıştı.

Sözcü’de yer alan habere göre; MHP Diyarbakır İl Başkanı C.K., bu sabah saatlerinde polisler tarafından evine yapılan baskınla gözaltına alındı. C.K., küçük yaşta çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçlamasıyla gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, çocuğun yaşının küçük olmasından dolayı soruşturmaya yayın yasağı getirdi. MHP Diyarbakır İl Başkanı C.K. emniyetteki sorgusu ise devam ediyor.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Caner Bey

Bu şey değil mi suç işleyip olay yerinden hızla kaçmak

Sevecenito

AKP ile MHPnin ortak olması mantıklı geliyor bazen

Mustafa Çiftçi

Zamanında bizde gittik ve hemen hemen her branştan öğretmenlerimiz orada ders verirdi. Çok değerli bilgi birikimi üst düzey, gerçekten vatansever abilerimiz ... Devamını Gör