Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Ali Erbil'le Anlaşan Kanal D'ye Seyirciden Tepki! "Programın Adını Sapığım Mutfakta Yapın..."

Mehmet Ali Erbil'le Anlaşan Kanal D'ye Seyirciden Tepki! "Programın Adını Sapığım Mutfakta Yapın..."

Müge Kakşi
31.10.2021 - 16:45

Ünlü isim Mehmet Ali Erbil şarkıcı Ece Ronaytaciz ettiği iddialarıyla magazin dünyasının gündemine oturmuştu. Hakkında yapılan taciz iddialarından dolayı mahkemelik olan Erbil'in Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta Programı'nın sunuculuğu için el sıkıştığı öğrenildi. Haberin ardından birçok izleyici olaya tepki gösterdi. İşte Mehmet Ali Erbil'e gösterilen tepkiler ve haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Gelinim Mutfakta’nın bu haftaki yeni sunucusu Mehmet Ali Erbil oldu. Erbil, sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak Gelinim Mutfakta yarışmasının bu hafta kendi sunumuyla ekrana geleceğini belirtti.

Gelinim Mutfakta isimli yarışmayı daha önceki haftalarda sırayla Demet Akalın, Songül Karlı ve Safiye Soyman sunmuştu.

Erbil, “4 yıldan sonra ilk program; Gelinim Mutfakta, bu Pazartesi saat 13.00’de Kanal D’de, kaçırmayın üzülürsünüz” ifadelerini kullandı.

Kanal D’nin sosyal medya hesabından da duyurulan Gelinim Mutfakta yarışmasının tanıtımında, Mehmet Ali Erbil’in olması tepki çekti.

Kanal D’nin hakkında taciz suçundan soruşturma açılan Mehmet Ali Erbil’i programın sunucusu olarak seçmeleri özellikle sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

Kullanıcılar Kanal D ve Mehmet Ali Erbil hakkında eleştirilerde bulundu.

Mehmet Ali Erbil'e Gelen Bazı Tepkiler...

Mehmet Ali Erbil'e Gelen Bazı Tepkiler...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hazreti Deist

Dün de yazdım yine yazıyorum.Mehmet Ali Erbil'in karakterini sevmesem de yaptığı şey taciz ya da sapıklık değil.Ece Ronay'a seninle yatmak istiyorum demiş ha... Devamını Gör