Görüş Bildir
Haberler
McDonald's Siparişini Ver Yaşını Tahmin Edelim!

etiket McDonald's Siparişini Ver Yaşını Tahmin Edelim!

Siparişini hazırla yaşını tahmin edelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Önce hamburgerini seç bakalım!

3. Patatesin hangi boy olsun?

3. Patatesin hangi boy olsun?

4. Peki bunlardan birini ister misin?

5. Eee içeceğin ne olsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak tatlı olarak ne alırsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin yaşın 16-19 arasında!

Senin yaşın 16-19 arasında!

Verdiğin siparişe göre yaşın 16 ile 19 arasında!  Buna göre senin her daim genç kalacağını öngörebiliriz. Yeniliğe ve değişime inanılmaz bir inancın var. Bir şeylere takılıp kalmak asla adetin değildir: Bunu eski sevgililerin için de diyoruz ya da başından geçen kötü bir olay için de... Sen unutuyorsun ve ardına bakmıyorsun ey yolcu!

Senin yaşın 20-25 arasında!

Senin yaşın 20-25 arasında!

Verdiğin siparişe göre yaşın 20 ile 25 arasında. Buna göre sana enerji bombası diyebiliriz. Yorulmak nedir bilmiyorsun, sürekli çalışıyor, sürekli eğleniyorsun. Tanrıdan tek istediğin günlerin 45 saate çıkması; öyle bir yoğunluk seninki. Sana çok özeniyoruz :))

Senin yaşın 26-49 arasında!

Senin yaşın 26-49 arasında!

Verdiğin siparişe göre senin yaşın 26 ile 49 arasında! Buna göre senin için her şeyden önce aşırı gerçekçi dememiz lazım. Bundan bi' 5 sene öncesine göre çok farklısın çook. Hayattaki acı-güzel şeyleri tümden kabul etmişsin ve bazı şeyleri engellemeyeceğinin farkına varmışsın. Bu yüzden daha sonuç odaklı, daha işkolik bir hale gelmişsin. Ve önemlisi de, kendini fark etmişsin. Kendini önemsiyorsun, hiç bundan vazgeçme!..

Senin yaşın 50'nin üstünde!

Senin yaşın 50'nin üstünde!

Verdiğin siparişe göre senin yaşın 50'nin üstünde! Buna göre sen, düşündüklerini çevrenle paylaşmaktan çekinmeyen; tüm ilişkilerini dürüstlük üstüne kuran bir arkadaşımızsın. Basit, sıradan şeylerden zevk alabiliyorsun; yani hayatındaki rutinler senin için ritüel gibi bir şeydir. Ayrıca her tarafından tecrübe akıyor, içine 1000 yıllık bir bilge kaçmış gibi :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
860
318
249
134
126
118
103
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın