Görüş Bildir
Haberler
Manitadan Çok Ondan Korkuyoruz: Erkeklerin Berber Sadakati ile İlgili 9 Şey

Manitadan Çok Ondan Korkuyoruz: Erkeklerin Berber Sadakati ile İlgili 9 Şey

Berberlerin kapalı olduğu bugünlerde onlara duyduğumuz hasret daha çok artıyor. Artık koltuğumuza kavuşmak istiyoruz!

1. Berberlere olan sadakatimiz ve bağlılığımız doğduğumuz günden yaklaşık 1 yıl sonra ortaya çıkar. İlk tanışma ağlatabilir ama bağ çok kuvvetlidir.

1 yaşına kadar uzatılan saçlar ve onların kesilecek olması sizi üzebilir. Belki küçük bir travma diyebiliriz. Fakat berber sadakati tam da bu zamanlarda gelişmeye başlar.

2. Beckham'dan Cristiano Ronaldo'ya farklı tüm modelleri yapabilen bir abiniz vardır artık, kaşa çizik bile atar. Kötü olsa bile iyidir çünkü berber koltuğu bunu gerektirir.

Sadakat kabullenmektir. Berberinizin sizi kötü bir hale sokmayacağını bilirsiniz. Bazen sorunlar olabilir ama onu da o tatlı dilleri ve kıvrak manevralarıyla hallederler. Kötü mü oldu? Bak şimdi toparlıyorum diyip 3-4 makas darbesi 2 de waxlama sonunda siz de mutlu olarak ayrılırsınız.

3. Her berberin belirli muhabbet günleri ve ortamı vardır. Bunları sadece o mertebeye ulaşanlar görebilir.

Sadakat puanınızı arttırdıkça ve berber koltuğunuzda yerinizi sağlamlaştırdıkça berberinizin kurduğu zümrüt müşteri lokaline dahil olabilirsiniz. Bu kısıtlı kişiden oluşan özel grupta daha önce duymadığınız hikayeler, yatırım tavsiyeleri, hayattan anektodlar ile tıraşınızı bir sonraki seviyeye taşıyabilirsiniz.

4. Berberinizin her hareketini bilir ve korkmazsınız.

İlk kez gittiğiniz zamanlarda biraz tereddütle yaklaşsanız da zaman geçtikçe ona alışır, kendinizi koşulsuz şartsız teslim edersiniz.

5. Berber demek yeni fikirler edindiğiniz hayatınıza yön verdiğiniz bazı kararları aldığınız mekan demektir.

Maç tüyolarından tutun ilişkiniz için örneklemelere kadar berber sadakatiniz yükseldikçe duyacağınız tüyoların da sayısı ve kalitesi artar. Sadık bir müşteri sadece tıraş olmaz aynı zamanda orada berberden hayat hakkında bilgiler de alır.

6. Her kralın seçilmiş bir koltuğu vardır.

Sadakat demek 1'den 60'a kadar koltuğunuzun belirli olması demektir. O dükkandan içeri girer girmez nasıl evde üçlü kanepeye yan oturuyorsanız o sandalyenin de size ait olduğunu bilir ve direkt olarak oraya oturursunuz.

7. Elinde ustura, tıraş bıçağı varken belki babanıza bile güvenmezsiniz ama ona güvenirsiniz.

Kulak kapma esprilerin ciddiye almamayı, ama arada sırada anlatılan bazı hikayelerden bunların gerçek olduğunu bilirsiniz. Yine de berberinize güvenir, sadakatinizi gösterirsiniz.

8. "Nasıl keselim, yine her zamankinden mi yapalım kardeşim?" der hatırlandığınızı bilirsiniz.

Hatırlandığını bilmek iyi hissettirir. Berber sadakati yanında hatırlanmayı, kabullenilmeyi getirir.

9. Berber değiştirmek zorlu süreçtir, asırlık berberinize bunu söylediğiniz an çok sıkıntılıdır.

Gerçekten mi? Bugüne kadar ergenlik sivilcelerinden, gür çıksın diye kestiği bıyıklarınıza kadar yanınızda olan berberi değiştirip yüz bakımı yapan bir yere transfer olmak zordur. Geri dönseniz bile o kesimin ona ait olmadığını anlar.

En kısa sürede berberlerimize kavuşmak dileğiyle...

Advertisement
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
28
19
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr.Hate

Valla birinde şehir dışına çıkmıştım ve başka berberde tıraş olmak zorunda kalmıştım, geri geldiğimde berberim "beni nasıl aldatırsın" diyerek kafama tarakla... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

geçen hafta babam ve abim için eve her zaman ki kuaförlerini çağırdılar.saç sakal falan.adam sürekli telefonlara cevap veriyor.konuşma aynen şu..''tamam abi ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

ben rokcuyum benim sacim uzun.Kahrolsun berberler. Yasasin berbersiz yasam.Argan yagim bana yeter.Le le le ley ley leylimi ley.