Görüş Bildir
Haberler
Mancini'nin Koltuğu Sallanıyor

Mancini'nin Koltuğu Sallanıyor

Batuhan
01.03.2016 - 12:09

Sezona iyi başladıktan sonra Serie A'da 5. sıraya kadar düşen Inter'de Roberto Mancini'nin geleceği tartışılmaya başlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İtalyan basını Roberto Mancini hakkında ayrılık haberlerini yapmaya başladı. Son 5 maçında sadece 2 galibiyet alabilen Inter, ligde 5. sıraya düştü ve AC Milan ile arasında sadece 1 puan fark kaldı.

Başkan Erick Thohir'in sezon başında yapılan birçok transfere rağmen sezon sonu için uzun bir transfer listesi veren Mancini ile yeni bir kadro devrimi yapmak istemiyor. Geçen yaz yapılan yüklü harcamaların ardından Financial Fair Play nedeniyle fazla harcamak yapmak istemeyen Thohir, geçen sezon Walter Mazzarri'nin topladığı puandan fazlasını toplayamayan Mancini ile sezon sonunda yollarını ayırmayı planlıyor.

Telles'in bonservisi istenmiyor

Telles'in bonservisi istenmiyor

Ancak Corriere dello Sport'un haberine göre ise, Mancini ile önümüzdeki sezon da yola devam edilecek. Sezon başında takıma kiralık olarak katılan Stevan Jovetic, Alex Telles ve Adem Ljajic ile yola devam edilmeyeceği de gazetenin bir diğer iddiası. Bu oyuncuların bonservisini almayı düşünmeyen Inter, Mancini'nin istediği yeni bek ve kanat oyuncularına yoğunlaşacak. Öncelikli hedef ise Bayer Leverkusen'den Karim Bellarabi.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın